6 idei mișto de 30 day challenges

Viața. O știm deja cum e. Cu bune, cu rele, cu bucurii și/sau lacrimi. Soluția ideală este ca mereu să facem ceva pentru noi înșine. Dacă noi nu o facem, nimeni nu o va face în locul nostru. Pentru a căpăta o disciplină și pentru a ajunge să realizăm anumite lucruri pe care ni le propunem, într-un mod conștient și organizat, cred că provocările de 30 de zile reprezintă exact ceea ce avem nevoie așa că astăzi îți ofer 6 idei mișto de 30 day challenges.

Nu știu cum sunteți voi și ce faceți pentru a vă îmbunătăți viața însă mie îmi place să fac mereu câte ceva nou. Oricât de mic sau banal ar putea să pară pentru alții, lucrurile mărunte, schimbările, chiar și cele mici, tind să aibă un impact major asupra vieții, ajungând să o modeleze în toate aspectele.

Obiceiurile pe care le ai și disciplina, au tendința de a schimba viața. Poți face schimbări în viața ta în 30 de zile cu ajutorul unor provocări.

Sunt multe moduri în care îți poți schimba viața însă o modalitate simplă și organizată, care are capacitatea de a motiva, o reprezintă 30 day challenges. Iată câteva idei.

#1. 30 de zile pentru a mânca mai sănătos

#2. 30 de zile de fitness

#3. 30 de zile fără băuturi acidulate

#4. 30 zile de băut mai multă apă

#5. 30 zile fără țigări

#6. 30 de zile de meditație

Lista poate continua însă sunt foarte curioasă să aflu care sunt schimbările pe care doriți să le faceți în viața voastră.

Care este provocarea pe care o alegi?

Previous

Ce include un mic dejun sănătos?

Next

5 idei de articole pentru blog

2 Comments

  1. 30 de zile de băut mai multă apă – reprezintă pentru mine cea mai mare provocare. Pe lângă apă, mi-as dori să fac mai multă mișcare. Încă mai sper să vină primăvara.

    • Mihaela Curea: Înainte nu aveam probleme cu băutul apei dar de la o vreme a devenit o problemă așa că și pentru mine este o provocare. Folosesc o aplicație (scrisesem și un articol cu aplicații care te ajută să bei apă).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.