Cursuri Gratuite

6 canale YouTube unde poți învăța gratuit o limbă străină

În calitate de blogger (și nu numai), cunoașterea uneia sau mai multor limbi străine, poate reprezenta un mare avantaj. Sau chiar dacă ești genul de persoană care călătorește des, parcă te simți mai sigur(ă) pe tine mergând pe străzile unui oraș încă necunoscut, cunoscând măcar câteva cuvinte/propoziții în acea limbă străină. Corect?

Pe de altă parte, cunoașterea unei limbi străine în plus, mai are și alte beneficii, pe lângă faptul că vă puteți înțelege cu oamenii locului. Oamenii de știință afirmă că cei care cunosc o limbă străină în plus, beneficiază de sporirea creativității.

Vezi acum care sunt cele 6 canale YouTube unde poți învăța gratuit o limbă străină!

#1. Babbel. Aici puteți învăța engleză, franceză, spaniolă, italiană, portugheză, suedeză, norvegiană, indoneziană, olandeză, poloneză, rusă, turcă, daneză și germană.

#2. Innovative Language Learning. Un mod simplu, rapid și distractiv mod de a învăța o limbă străină. Dacă sunteți interesați, aici puteți învăța engleză, franceză, spaniolă, italiană, chineză, japoneză, bulgară, olandeză și arabă.

#3. Easy Languages. Un mod simplu de a învăța engleză, franceză, germană, spaniolă, greacă, japoneză, rusă, filipineză, arabă, olandeză, italiană, africană, portugheză, norvegiană, poloneză, malay, tailandeză, vietnameză, turcă și încă alte câteva limbi străine.

#4. The Travel Linguist. Un mod foarte simplu, organizat, bine structurat de a învăța o limbă străină. Aici puteți învăța tailandeză, turcă, rusă, poloneză, portugheză, spaniolă, ebraică, indoneziană, italiană, japoneză, cehă, greacă și franceză. Dacă nu mă înșel, mai există și alte câteva limbi străine în plus pe care le găsiți acolo.

#5. Benny Lewis. Aveți posibilitatea să asimilați limbi străine, cum ar fi engleză, franceză, spaniolă, sistemul american de limbaj al semnelor (ASL), portugheză, italiană, irlandeză, germană și olandeză.

#6. Expert Village. Aici puteți învăța doar sistemul american de limbaj al semnelor (ASL), în măsura în care sunteți interesați de un astfel de sistem de comunicare.

Aceasta este lista de canale YouTube unde puteți învăța gratuit, în ritmul vostru și în confortul casei voastre, o nouă limbă străină. O gamă largă de opțiuni din care puteți alege ce vă convine și ce vi se potrivește cel mai bine, astfel încât să rămăneți cu ceva cunoștințe după fiecare lecție în parte. Eu sper că vă este de folos, iar dacă răspunsul este da, vă rog să-mi lăsați o părere mai jos, în comentarii.

Bye!

Follow:

13 thoughts on “6 canale YouTube unde poți învăța gratuit o limbă străină

 1. Canalele NU sunt gratuite . Au la inceput cateva notiuni sompliste gratuit ( un fel de demo ) dupa care trebuie sa fi de acord cu ” Termeni si conditii ” , in care se specifica ca se plateste.

 2. Gheorghe Mariana: Bună și bine ai venit!
  Practic, când înveți o nouă limbă străină, la început nu ai nevoie decât de noțiuni de bază. Corect? Este și normal ca după aceea să existe un cost pentru munca acestor oameni. Așa mi se pare de bun simț.
  În cazul în care ai deja noțiunile de bază, bineînțeles că trebuie să cauți ceva mult mai avansat. Aceste canale de YouTube care se regăsesc în articolul meu sunt destinate începătorilor.
  Același lucru se aplică și la aplicațiile de mobil, aplicații ce permit învățarea unei limbi străine. Sunt câteva module oferite gratuit, după care se plătește o sumă modică pentru a continua studiul.
  Sper să îți fie de folos modulele oferite gratuit pe aceste canale de YouTube, indiferent de limba străină pe care ai ales să o înveți.
  Succes!

 3. Roxana, asta se cheama dezinformare. Cred ca este mai corect sa tai gratuit atat din titlul articolului cat si din text. Nu cred ca cele 10 cuvinte invatate gratuit insemna ca inveti o limba straina.

Comments are closed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.