8 lucruri pe care le fac oamenii mediocri

Oamenii mediocri… Îi întâlnim peste tot, avem de-a face cu ei vrem sau nu. De cele mai multe ori, nu prea avem încotro și trebuie să-i tolerăm în preajma noastră. Însă acești oameni sunt într-un fel…

Te bagă în aceeași oală cu restul lumii. Din punctul lor de vedere, sub nici o formă nu ai putea fi altfel, sub nici o formă nu acceptă că fiecare om are propriul lui fel de a fi, așa că ești catalogat la un loc cu oricine le convine lor.

Au impresia că te cunosc. Și nu oricum ci foarte bine.

Îți dau sfaturi pe care ei nu le-au urmat niciodată. Și se așteaptă să le urmezi, apoi să îi lauzi pentru minunatele îndrumări și apoi se așteaptă să le fii profund recunoscător pentru tot restul vieții. În caz contrar, au o capacitate fantastică de a-ți critica fiecare mișcare și să îți scoată în evidență faptul că ei dau cele mai bune sfaturi; tu nu ai fi vreodată în stare să ai idei la fel de bune sau mai bune.

Au impresia că totul li se cuvine. Și tu ești un fel de scalv care are obligația să se asigure că totul iese cum vor ei. Altfel, e vai și amar.

Bâtfesc. Îi bârfesc pe alții în fața ta, la fel cum te bârfesc pe tine în fața altora. Cu asta își ocupă timpul acești oameni pentru că oricum nu au altceva mai bun de făcut.

Își dau cu presupusul. Mai mult decât este cazul, mereu și au impresia că ce spun ei e literă de lege.

Se supără din orice. De ce ți-ar face viața mai ușoară când se poate supăra foarte rapid pe lucruri de nimic pentru care apoi te toacă la cap o perioadă îndelungată?

Au o părere foarte bună despre ei. În general, este minunat să ai o părere bună despre tine, dar când exagerezi, este o problemă. Acești oameni chiar trăiesc cu impresia că arată foarte bine, că sunt inteligenți peste medie și sunt centrul universului acestei omeniri. Așa că tu, în comparație cu ei, ești o cantitate neglijabilă, tot ce știi este egal cu zero, orice sfat ai avea de dat, clar nu este bun, nu arăți atât de bine ca ei, iar nivelul tău de inteligență e spre zero barat.

Un singur lucru am de spus acestor oameni:

Trezirea!!! Nu ne aflăm într-o variantă nereușită a filmului Alice în țara minunilor, iar viața are metodele ei de a da fiecăruia exact ceea ce merită.

Previous

Can your birth month affect your personality?

Next

Top 8 căciuli la modă care îți vor ține de cald în această iarnă

4 Comments

  1. Marin

    Le-am citit; nu ma incadrez. Sunt sub..mediocru? 😀 Glumeam 🙂 Stii ce e trist? Ca sunt mai mult de opt…

  2. Si parca zi de zi sunt tot mai multi, tot mai priceputi in toate…

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.