În urmă cu un an făcusem un top 11 vloggers I love și era format numai din vloggeri din afară, majoritatea fiind din UK. Anul acesta sunt bucuroasă că vlogging-ul a început să ia așa mare avânt și la noi așa că astăzi vă spun care sunt cei 8 bloggeri români pe care îi urmăresc zilnic.

Vloggeri români pe care îi urmăresc

8 vloggeri români pe care îi urmăresc

E sâmbătă așa că m-am gândit că aveți ceva timp la dispoziție pentru a urmări câteva vlog-uri. Mie chiar îmi place când și ai noștri fac lucruri mișto și chiar se țin de treabă. Nu numai cei din afară sunt extraordinari și fac daily vlogging.

Îmi place că într-un final se întâmplă și pe la noi lucruri interesante, că YouTube crește, iar viitorul social media va fi video content-ul.

Top 8 vloggeri români pe care îi urmăresc zilnic.

Sau de fiecare dată când urcă un vlog. Bun. Am să încep lista, ordinea neavând absolut nici o importanță, însă aceștia sunt oamenii pe care îi urmăresc zilnic, am dat subscribe la canalele lor de YouTube, plus am bifat să fiu anunțată pe e-mail imediat ce urcă un nou vlog.

MsAnneGreen cu Vlog-ul de marți.

makadobra

Mariciu

Costin Cocioabă

Ariel

Alex Damian

Luchian Comșa

Mikey Hash cu a lui Doză de Hash.

Țin să îi felicit pe fiecare în parte pentru tot efortul pe care îl depun pentru a filma și edita. Faceți o treabă foarte bună! Mult succes în continuare!

Bineînțeles, în afară de vloggerii enumerați mai sus îi mai urmăresc și pe cei din afară (nu chiar pe toți pe care îi urmăream înainte), în special Casey Neistat pe care l-am descoperit nu de foarte multă vreme și îmi plac foarte mult daily vlog-urile pe care le face, ca să nu mai vorbim de acele filmări cu drona care sunt wow.

Care sunt vloggerii români pe care îi urmărești?