Hello ladies! Este vară, este foarte cald, iar asta înseamnă că trebuie să acordăm mai multă atenție tenului, iar când spun ten, mă refer și la zona ochilor inclusiv. Am încercat 2 creme pentru ochi cu lăptișor de matcă și trebuie să vă spun rezultatele deoarece mi-au plăcut foarte foarte mult. Beauty Review | Cremă pentru ochi – Apidermaliv și Apidemin Lejer

Dacă îmi citiți blog-ul de ceva vreme știți deja că pun mare preț pe sănătate și produse naturale (în caz că nu, aflați acum – bine ați venit), iar cei de la Complex Apicol Veceslav Harnaj au aflat asta și mi-au trimis cele două creme pentru ochi cu lăptișor de matcă despre care vă voi povesti azi.

Apidermaliv și Apidemin Lejer, cele două creme organice pe care trebuie să le ai

Am testat zilnic aceste două creme, timp de 2 săptămâni și câteva zile. Efectele se văd încă din primele zile însă am dorit să am rezultatele complete pentru a veni aici să vă povestesc.

Le-am folosit alternativ, adică dimineața am aplicat Apidermaliv activ nutritiv, iar seara Apidermin Lejer activ anticearcăne. Cum am spus, rezultatele nu au întârziat să apară.

Hai să le luăm pe rând, dar înainte de asta, chiar dacă este de la sine înțeles pentru majoritatea cititoarelor, părerea mea este formată în urma folosirii acestor produse pe tipul meu de ten, un ten sensibil, uscat în zona T și gras în rest. Bun, continuăm acum.

Apidermin Lejer – activ anticearcăne

Este o cremă pentru ochi cu lăptișor de matcă și extract de ceai verde. Asta înseamnă că revigorează zona din jurul ochilor, previne apariția cearcănelor sau luptă în diminuarea acestora în caz că există deja și elimină ridurile fine din jurul ochilor.

Extractul de ceai verde corectează cearcănele prin efectul de drenaj pe care îl are la nivelul pielii. Regenerarea celulară este stimulată de lăptișorul de matcă, iar acidul hialuronic acționează cu un ușor lifting.

Nu am cine știe ce cearcăne însă din pricina oboselii și a alimentației puțin haotice din ultima perioadă, începuseră să se cuibărească acolo. Iar ridurile fine, le-a eliminat complet.

Am demachiat tenul și apoi am aplicat crema în jurul ochilor, iar modul în care acționează se poate simți imediat. În plus, pe lângă faptul că pielea din jurul ochilor este hidratată foarte bine și revigorată, chiar am simțit și o ușoară relaxare a zonei.

Practic, m-a ajutat foarte mult în eliminarea vizibilă a cearcănelor. Recomand!

Apidermaliv – activ nutritiv

Trebuie să spun că a fost dragoste de la prima aplicare. Chiar trebuie să spun asta, deoarece este o cremă atât de bună încât (deja) mi-am mai comandat nu 1, nu 2, nu 3, ci 6 bucăți.

În compoziție se regăsesc lăptișor de matcă, ulei de măsline, unt de shea și ulei de argan. Uleiul de argan este bogat în nutrienți ce creează un film protector asupra pielii din jurul ochilor, iar untul de shea și uleiul de măsline hrănesc pielea în profunzime. Toate aceste ingrediente organice sunt un puternic aliat împotriva ridurilor.

Această cremă am folosit-o dimineața, înainte de a aplica machiajul zilnic. Bineînțeles, după aplicare am așteptat câteva minute să intre în piele, iar înainte de aplicare m-am demachiat.

Imediat după aplicare am simțit zona din jurul ochilor foarte revigorată, hidratată și am simțit o senzație de lejeritate.

Este o cremă de ochi foarte eficientă, organică și trebuie să recunosc că o voi folosi cu mare drag, în fiecare zi de acum înainte. Și bineînțeles, v-o recomand și vouă.

Complex Apicol Veceslav Harnaj are o tradiție care începe acum 50 de ani în urmă, în anul 1957, mai exact. Pe atunci profesorul Veceslav Harnaj împreună cu câțiva apicultori au pus bazele Asociației Crescătorilor de Albine din România. Atât povestea detaliată cât și magazinul online le găsiți pe site.

Ce creme pentru ochi folosești?