Argila extraordinară de la L’Oréal Paris

Stress, poluare sau rutina de îngrijire inadecvată… părul tău este supus atât agresiunilor externe cât și interne, ce contribuie la îngrășarea acestuia. În 2017 L’Oréal Paris revoluționează prin crearea primei game pe bază de argilă, un ingredient folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale de purificare și înfrumusețare.

Inspirată din ritualul de înfrumusețare cu argilă, gama “Argila Extraordinară” utilizează în produsele sale un mix de 3 argile fine cu parfum delicat și textura onctuoasă.Un adevărat moment de plăcere, ce dă părului un aspect sublim, lăsând fibra capilară incredibil de ușoară.

L’Oréal Paris revoluționează prin crearea primei game pe bază de argilă.

Super-Puterea Argilei

Argila este recunoscută din cele mai vechi timpuri în special pentru proprietățile sale de purificare, dar multe alte beneficii au mai fost descoperite pe parcursul a mii de ani. Începând din antichitate, oamenii foloseau acest ingredient pentru a-și curăța tenul. Desigur, nu erau conștienți de puterile fiecărui tip de argilă ce purifica.

Argila este un ingredient des întâlnit în îngrijirea pelii, dar care a fost inclus acum și în îngrijirea părului. Cu ajutorul a trei tipuri diferite de argilă, gama “Argila extraordinară” evidențiază cele mai importante beneficii ale acestor minerale: purificare, energizare și hidratare. Tot ce îți trebuie pentru un păr plin de vitalitate și prospețime.

Argila albă – Împrospătează

Este un tip de argilă ușoară, fină și incredibil de maleabilă. Are la bază caolinit, un ingredient cu o capacitate foarte ridicată de absorbție a sebumului.

Argila albastră – Revitalizează

Este un tip de argilă care are la bază smectitul, ingredient care are o textură fină, capabilă să absoarbă impuritățile.

Argila verde – Purifică

Particulele microscopice fine de argilă verde ce au puterea de a curăța și de a absorbi apa. Acest tip de argilă are la bază saponit, recunoscut pentru proprietățile sale surfactante.

Un ritual extraordinar – 3 zile de puritate

Purifică

Masca pre-șamponare este un nou gest introdus, benefic pentru purificarea scalpului și a rădăcinilor. Aplică pe părul uscat, pe scalp și pe rădăcini, așteaptă 5-10 minute pentru a absorbi 100% sebumul și impuritățile.

Îngrijește

Balsamul “Argila extraordinară” are o textură lejeră cu agenți de descurcare, ce hidratează fibra capilară fără a o îngreuna. Părul capătă volum, devine mai ușor de aranjat și strălucitor.

Reîmprospătează

Șamponul uscat este o soluție salvatoare înainte de o ieșire în oraș seara sau în diminețile în care te grăbești. Cu ajutorul acestul spray cu argilă, părul este reîmprospătat, purificat, devina mai ușor și își recapătă volumul. Totul în numai 2 minute.

Previous

Duminica pozitivă #138

Next

Prima întâlnire, la cafea

2 Comments

  1. Nu am mai folosit produse de ingrijire din comert de mult timp. Am mers mult pe produse dermato-cosmetice si produse profesionale din saloane, cu care am avut rezultate bune.

    • Mihaela Curea: Depinde și de tipul de păr, ce nevoi are și care sunt produsele cu care ai cele mai bune rezultate. Chia mi se pare o veste minunată de la cei de la L’oreal și abia aștept să testez gama asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.