Ce se întâmplă în corpul tău când te înfometezi?

Multe persoane, în special femei, aleg să se înfometeze în ideea că vor arăta mai bine, însă aceasta nu este o soluție. Cu o dietă personalizată și îndeaproape urmărită de un nutriționist, cu mișcare și ceva perseverență, poți ajunge la greutatea ideală și te poți menține. Astăzi vorbim despre ce se întâmplă în corpul tău când te înfometezi.

Ce crezi că se întâmplă în corpul tău când te înfometezi?

Ce se întâmplă în corpul tău când te înfometezi?

Se spune că baba suferă la frumusețe însă dacă această suferință înseamnă înfometarea pentru a pierde kg în plus sau menținerea siluetei, nu este în regulă.

Ce crezi că se întâmplă în corpul tău când te înfometezi?

Corpul uman este creeat într-un anumit fel, are nevoie de mâncare. Dacă nu avea nevoie de asta, probabil ne nășteam fără stomac.

Știu, la ora actuală există în lume oameni care nu mănâncă, nu pentru că nu ar avea ce sau pentru că nu ar vrea, ci pentru că, spun ei, se hrănesc cu aer. Nu intru în acest subiect, am vrut doar să menționez acest lucru, să-l aduc și la cunoștința celor care poate nu știau încă. Chiar zilele trecute am văzut în timeline pe facebook o persoană care face asta în mod voit, este o alegere pe care a făcut-o, să renunțe definitiv la mâncare.

Din cunoștințele mele în domeniul nutriției, știu că înfometarea duce la numeroase boli fizice dar și psihice. Nu s-au făcut neapărat studii științifice pe tema asta deoarece nu ar fi în regulă să lași niște oameni fără mâncare doar de dragul studiului, însă niște date totuși există și le putem afla urmărind video-ul de mai jos.

Ce părere ai despre înfometare ca și modalitate de a slăbi?

Previous

Q&A – Ai întrebări? Am răspunsuri

Next

8 vloggeri români pe care îi urmăresc

2 Comments

  1. E stupid, nici macar nu slabesti cum crezi. In primul rand pentru ca slabesti din masa musculara, nu din tesutul adipos, si pe termen lung cu ce te ajuta asta? Iti atarna pielea si atat, pentru ca nu mai ai masa musculara. In al doilea rand, cum functionezi? Psihic vorbind, pentru ca daca nu-ti alimentezi organismul incepi sa simti dureri mari de cap, ameteli, stari de voma, ajungi realmente sa nu mai gandesti. Asta pe langa alte chestii ce se intampla intern…

    Da, si eu m-am infometat dar nu voit ci pentru ca uneori treci prin chestii care la propriu iti taie pofta de mancare pe termen lung. De aia si cunosc efectele… Dar sa o faci in mod voit pentru o slabire rapida si sa te astepti sa arati bine dupa!? Stupid. 🙂

    • Addicted: Exact! Eu când sunt stresată nu prea mănânc pentru că nu îmi este foame, dar fizic și psihic n-am energie deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.