Mai sunt câteva zile până la Valentine’s Day. În cazul în care ea este aleasa inimii și te-ai gândit să-i faci cadoul perfect, îți vin în ajutor cu sfaturi despre cum să alegi un inel de logodnă, nu unul oarecare ci unul care o va impresiona plăcut.

Inelul de logodnă, acel inel special pe care fiecare femeie și-l dorește la un moment dat, reprezintă un nou început în viața de cuplu, o schimbare majoră, un punct în care fiecare își asumă niște responsabilități. Cum spuneam mai sus, se apropie Valentine’s Day, momentul ideal în care îi poți adresa acea întrebare și îi poți oferi inelul de logodnă.

Acest inel, pe lângă faptul că este special, așteptat, dorit, are în jurul său o poveste și o anume simbolistică. Știu că abia aștepți să afli această poveste minunată așa că ți-o voi spune imediat. Însă înainte de asta îți spun că dacă ești în căutare de inele de logodnă din aur alb și galben, sigur vei găsi ceva care ss-o impresianeze.

Vrei ca ea să spună DA? Iată cum să alegi un inel de logodnă care să-i placă.

Această poveste a inelului de logodnă, își are începuturile undeva prin Egiptul Antic. Este o poveste care s-a transmis de-a lungul timpului, până în zilele noastre și, cu siguranță, că este o tradiție ce va continua mult timp de acum înainte. Practic, inelul de logodnă, marchează tranziția femeii la statutul de soție, acesta având, bineînțeles și o componentă emoțională, și anume ă reprezintă simbolul iubirii veșnice.

Dăruirea și acceptarea inelului de logodnă, poate reprezenta un moment de o uriașă importanță într-un cuplu deoarece marchează începerea existenței celor doi ca și familie. Astfel, bărbatul oferind inelul de logodnă își mărturisește dragostea și dorința de a-și petrece viața lângă cea pe care o consideră aleasa sa, iar femeia, prin acceptarea inelului de logodnă, alege să îi fie alături la bine și la greu.

Cum alegi inelul de logodnă?

În primul rând, trebuie să te înarmezi cu răbdare, perseverență și să-ți eliberezi programul deoarece căutarea inelului de logodnă nu este lucru ușor de realizat. Ideal ar fi să știi exact ce anume cauți, asta îți va salva timp și nu numai.

Pentru a nu da greș, trebuie să știi că inelul de logodnă obținut din pietre prețioase sau diamant, sunt pe placul oricărei femei. Tocmai din acest motiv, la achiziționarea unui inel de logodnă cu diamant montat într-un inel din aur alb sau galben, este bine să ții cont de:

  • Culoare.
  • Numărul de carate.
  • Claritate.
  • Formă.
  • Tăietură.
  • Aur alb sau galben.

Bineînțeles că nu trebuie să omiți nici următoarele aspecte deoarece și acestea sunt foarte importante:

  • Stabilește bugetul.
  • Alege inelul de logodnă funcție de preferințele ei în matrie de bijuterii.
  • Află dimensiunea potrivită pentru inel.
  • Află care sunt pietrele prețioase și culoarea aurului pe care îl dorește.

Eu sper ca informațiile pe care ți le-am dat să-ți fie utile. Îți doresc succes în găsirea celui mai frumos inel de logodnă care o va determina să spună DA!