De ce nu las comentarii pe blog-uri?

…am fost întrebată și e musai să răspund. Aleluia, de când așteptam întrebarea asta! Shh!

 

Păi…ia să vedem. Mă scuzați, azi am o zi mai…ciudată așa că treceți cu vederea multele puncte de suspensie pe care le vedeți prin articol

Ca să dau un răspuns scurt, de lăsat, mai las comentarii. Și acum răspunsul mai…detaliat.

1. Poate nu mă interesează subiectele pe care le abordezi. Știi, cum nici pe tine nu au cum să te intereseze absolut toate subiectele pe care le abordez eu și nu vii zilnic sau măcar o dată pe săptămână să-mi lași un comentariu. E simplu…

2. Nu halesc „îmi comentezi pe blog, vin și eu să comentez la tine, altfel nu”. Și aici e simplu… E bine să comentezi pentru că așa vrei, pentru că ai o părere, o completare și/sau o sugestie, nu din curtoazie blogosferică. Bazându-mă pe chestia asta, nu simt nevoia să-ți întorc vreun favor.

3. Sistemul de comentarii. Există multe bloguri pe care refuz să comentez deoarece este musai să-mi fac vreun cont pe undeva dacă vreau să-mi dau cu părerea acolo. Adică, dacă tu vrei musai să-ți comenteze lumea prin disqus, spre exemplu, eu nu voi fi unul dintre comentatorii tăi din simplul motiv că nu doresc să am un cont pe disqus.

Cam astea ar fi motivele mele. Zic eu că am lămurit problema…

Comentezi??!!

P.S.: Pentru că nu am cum să vă citesc gândurile, vă întreb: Doriți articole gen Q&A pe nighton.ro? Nu prea am mai făcut astfel de articole dar dacă doriți, scriu/răspund. Îmi spuneți în comentarii dacă doriți, iar întrebările le aștept aici (cine dorește să rămână anonim, va specifica asta).

Previous

Cum am scăpat de spam-ul din email

Next

If guys made YouTube videos like girls

2 Comments

 1. Hola!
  Eu raman cu poza, este minunata 😀 😀 Nu ştiu ce e disqus (nici nu stiu daca am retinut cum trebuie cuvantul :)) ), nici nu-s prea interesat de el. Eu prefer sa descop universul gandurilor si trairilor tale asa cum simti tu ca trebuie sa fie pe blog. Nu am nici intrebari, nici curiozitati. N-am avut niciodata 🙂 Nici nu inteleg de ce te-ar intreba cineva ceva despre modul si frecventa comentariilor tale de pe alte bloguri. Nu e treaba lor.
  Zambeste, chiar daca e ziua mai ciudata. Maine e vineri 😀

  • Marin: Hei! 🙂
   Mă bucur că îți place poza. Da, nici eu nu am înțeles scopul întrebării dar dacă tot a reprezentat o curiozitate pentru cineva, am răspuns.
   Cât despre curiozitate…Ca și tine, nu mă interesează ce fac alții, doar îi observ și atât.
   Știu încă de pe acum că mâine va fi o zi minunată! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.