O nouă gamă de produse de îngrijire a părului de la L’Oreal își face apariția pe piață, gama Elseve Arginine Resist X3 care își propune să dea forță și rezistentă firului de păr, de la rădăcină, până la vârfuri. Am testat întreaga gamă și aș dori să îți spun părerea mea.

Această gamă este formată din 3 produse: șampon fortifiant, balsam leave-in și masca fortifiantă. Ca orice altă gamă, are un produs forte, care atrage atenția, acel produs care este vedeta întregii game. De această dată, acel produs este balsamul leave-in despre care vă voi detalia mai multe imediat.

Un păr îngrijit și sănătos contribuie considerabil la încrederea în sine. Noua gamă Elseve Arginine Resist X3 este un aliat de încredere.

Șampon fortifiant Elseve Arginine Resist X3

Inițial poți spune că este doar un alt șampon. Dar nu este. Are un miros foarte plăcut care persistă, curăță și degresează foarte bine și ceea ce îl deosebește de un șampon obișnuit este faptul că imediat descurcă părul.

Are o formulă îmbogățită cu arginină, proteine și vitamina B3. Contribuie considerabil la restructurarea fibrei capilare, hrănește firul de la rădăcină și părul va crește mai rezistent.

Balsam leave-in Elseve Arginine Resist X3

Vedeta gamei! Este un balsam care restructurează și hrănește fibra capilară aproape instantaneu, fără a încărca. Poate fi folosit pe părul umed (pentru o descurcare ușoară) sau uscat (pentru strălucire).

L-am folosit doar pe părul uscat și pe lângă strălucire mi-a ajutat foarte mult la partea de întins a părului, în sensul că părul s-a aranjat foarte bine și firul a devenit mai ferm. Mirosul rămâne ceva vreme bună în păr, strălucirea la fel și poate fi folosit zilnic.

Acesta este un produs pe care, cu siguranță, îl voi cumpăra și pe viitor.

Mască fortifiantă Elseve Arginine Resist X3

Cu un miros foarte plăcut, redă forța firului de păr, oferindu-i un supliment de îngrijire. Are o formulă îmbogățită cu biotină, arginină și proteine. Lasă părul hidratat, mătăsos, cu un aspect foarte sănătos și fresh.

În concluzie, trebuie să spun că este o gamă minunată, pe care o recomand cu drag.

Ai încercat această gamă? Cum ți s-a părut?