Beauty Review | Noua gamă Fa Soft&Control #simtetefantastic

Îngrijirea corporală este o prioritate pentru fiecare dintre noi și suntem mereu în căutare de produse de calitate, care să aibă o acțiune plăcută în contact cu pielea noastră, să aibă un miros plăcut și de ce nu, să fie la prețuri accesibile. În acest Beauty Review | Noua gamă Fa Soft&Control veți afla lucruri foarte interesante.

Fa este un brand care a reușit să mă surprindă plăcut. Vă povestesc imediat. Pentru mine este foarte important ca atunci când colaborez cu un brand să știu foarte clar că mă pot identifica cu produsele sale. Fa este un asemenea brand.

Noua gamă Fa Soft&Control oferă 48 de ore de protecție.

Când au ajuns la mine cele două deodorante, Fresh Jasmine Scent și Caring Lila Scent, mi-au smuls un zâmbet larg deoarece brusc mi-au adus aminte de copilăria mea minunată, iar pentru mine asta este foarte important. Cred că toată lumea își aduce aminte de celebrele săpunuri Fa. Wow ce miros aveau! Mie îmi plăceau foarte mult iar memoria acelui miros mi-a rămas bine întipărită în minte până acum. Nostalgie, ce să mai.

Dar gata cu amintirile. Hai să vă spun cum mi s-au părut aceste două minunate deodorante.

Cum am spus deja, au un miros foarte plăcut, floral, de primăvară. Iasomia și liliacul se numără printre florile mele preferate al căror parfum îl ador. Ce apreciez foarte mult la aceste deodorante este faptul că mirosul nu este pregnant, ci este dozat exact cât trebuie.

De reținut că nu lasă urme nici pe piele și nici pe haine. După aplicare creează o peliculă la suprafața pielii, iar pielea se simte foarte hidratată și neîncărcată cu produs. Îmi place această senzație.

Fa Soft & Control este prima gamă de deodorante de la Fa ce combină protecție de 48 de ore împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute cu o senzație de piele îngrijită, datorită unei formule unice care are la bază Tehnologia Dry Oil. Formula noilor deodorante oferă protecție și hidratare pielii, fără să o usuce. Noua gamă cuprinde două arome florale speciale – Fa Soft&Control cu parfum de liliac și cu aromă de iasomie.

Tu l-ai încercat deja? Cum ți se pare?

Previous

Duminica pozitivă #147

Next

6 resurse GRATUITE care te ajută să obții forma fizică ideală

2 Comments

  1. Exact la copilărie m-a dus și pe mine gândul când am citit Fa. Ce arome, ce culori, cum le puneam mama printre haine ca să nu se facă molii.
    Nu am încercat deodorantele de la Fa, de câțiva ani folosesc doar produse dermato-cosmetice. Zici că miros bine? Hmm, sună tentant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.