A ajunge și a ne menține într-o formă fizică bună este un semn de sănătate și chiar dacă asta necesită timp, determinare și efort, este o disiplină pe care este bine să o dobândim. Azi îți vin în ajutor cu o listă de 6 resurse GRATUITE care te ajută să obții forma fizică ideală.

Vine vara și bineînteles că vrem să arătam bine, să fim într-o formă excelentă pentru acele zile când vom merge la mare. Dar pe lângă aspectul fizic, mișcarea vine și cu acea componentă de sănătate.

Pentru a fi sănătoși este bine să facem și mișcare.

Nu neapărat să exagerăm, deoarece extremele nu ajută pe nimeni, dar să dedicăm zilnic macar 15-20 minute, ar fi ideal.

Vrei să faci mișcare dar nu ai timp să mergi la sală? Nici o problemă. Iată 6 resurse GRATUITE care te ajută să obții și să îți menții forma fizică ideală.

Îți las mai jos o listă care te va ajuta foarte mult fie să te menții în formă, fie să ajungi la greutatea pe care o dorești. Te rog să dai un share acestui articol, să ajutăm cât mai multe persoane care ar putea avea nevoie de aceste exerciții.

#1. Free Pilates Videos

Sunt potrivite pentru persoanele care nu au prea mult timp la dispoziție dar totusi își doresc să aibă rezultate vizibile. Dacă te încadrezi în această categorie, aceste exerciții sunt pentru tine.

#2. 7 Minute HIIT Total Body Cardio Fat Blast

7 minute de exerciții intense.

#3. 30-Minute Strength and Cardio Circuit to Challenge Your Entire Body

5 seturi de exerciții.

#4. Fitness Blender

Un site foarte user friendly. Te lasă să cauți video-uri funcție de minute, dificultate, funcție de zona pe care dorești să o lucrezi și multe alte filtre utile. Clipurile de 10 minute sunt perfecte pentru zilele în care ești pe grabă dar totuși vrei să faci puțină mișcare.

#5. 15 minute workout you can do anywhere

Un set de exerciții pe care le poți face oricând și oriunde. Exercițiile vizează întregul corp și nu necesită nici un fel de echipament. Bineînțeles, este recomandat să porți haine confortabile.

#6. 15 moves in 15 minutes

Fiecare exercițiu durează câte 1 minut. Astfel ajungi să faci 15 exerciții în 15 minute și te vei simți minunat și revigorat.

Eu am venit cu exercițiile, tu vii cu motivația, determinarea și timpul. Astfel ai tot ce îți trebuie pentru a te apuca de treabă.

Tu cum îți menții forma fizică?