Beauty Health

4 produse de la Himalaya care îmi plac foarte mult

În sezonul rece este musai să avem o mai mare grijă de noi. Am testat câteva produse mișto de la Himalaya: un balsam de buze, două produse care îmi pregătesc organismul pentru iarnă și o pastă de dinți foarte bună. Hai să-ți povestesc în detaliu care sunt cele 4 produse de la Himalaya care îmi plac foarte mult.

Eu am primit aceste produse, însă am să vă las mai jos prețurile la care le puteți achiziționa de la farmacia Tei.

Balsam hrănitor pentru buze Himalaya Herbals 

4,5g – 7,50 lei

Este un balsam de buze care îmi place foarte mult și pe care îl folosesc zilnic. După aplicare, buzele sunt catifelate și hidratate. Dacă sunteți în căutarea unui balsam foarte bun pentru sezonul rece (dar nu numai), vi-l recomand cu mare drag.

Este îmbogățit cu uleiuri vegetale, o sursă importantă de vitamina E, ce hrănește și catifelează buzele și ulei din semințe de morcovi, un factor natural de protecție UV. Nu conține petrol, coloranți sintetici și/sau conservanți.

Liv 52 DS

60 tablete – 24 lei

Este un produs pe care l-am mai folosit chiar de curând și îmi este de mare ajutor. Aici găsiți un full review al acestui produs.

Povesteam acum ceva vreme că am ceva probleme cu ficatul și iau câteva suplimente pentru a-l readuce la o stare optimă de funcționare. Liv 52 DS este unul dintre aceste suplimente. Doza zilnică recomandată este de 1-2 tablete de 2 ori/zi. Eu iau 2 tablete/zi.

Printre acțiunile acestui produs se numără protejarea ficatului, adjuvant în procesul de regenerare hepatică, împiedică încărcarea cu grăsimi a ficatului, stimulează contracția colecistului și determină eliminarea secrețiilor din vezica biliară, îmbunătățește apetitul și digestia alimentelor.

Septilin sirop

200ml – 23,50 lei

Eu am o variantă mai mică a produsului, dar trebuie să recunosc că mi-a fost de mare ajutor. Este un imunostimulator foarte bun, care își face efectul încă de la primele utilizări. În perioada rece, în special, este un produs binevenit deoarece ajută organismul să-și întărească imunitatea. Asta însemnă o stare de sănătate bună, nu mai răcim așa des sau dacă răcim, ne revenim cu mult mai repede decât o persoană cu sistem imunitar slăbit.

Himalaya Active White

75ml – 13,50 lei

Este o pastă de dinți care curăță delicat, asigură un miros fresh și plăcut și promite dinți albi în decursul a două săptămâni. Nu conține particule abrazive și se utilizează de două ori pe zi. Are o formulă inovatoare bazată pe enzime din plante precum ananas și papaya, care îndepărtează petele de pe suprafața dinților.

Sper că am reușit să detaliez câte puțin despre fiecare produs în parte, dar în cazul în care mai aveți întrebări, le aștept, cu drag, în comentarii.

Vă doresc multă sănătate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.