Homeopatia – o metodă de vindecare la îndemâna oricui

La îndemâna oricui dorește să se vindece, bineînțeles.
Consider că nimeni nu își poate refuza dreptul de a încerca o metodă de vindecare alternativă, mai ales când este foarte bine știut (unii chiar o simt pe propria piele, din nefericire) că medicina alopată nu tratează cauza bolilor ci doar efectele provocate de acestea. În egală măsură, consider că până nu ai încercat o metodă alternativă de vindecare nu poți spune dacă aceasta este bună sau nu, bazându-te doar pe ceea ce ai citit sau ai auzit din cine știe ce surse. Nu de alta dar aceasta s-ar numi ignoranță. Este foarte bine să fim fermi referitor la ce anume spunem despre un anume lucru doar în momentul în care cunoaștem cu exactitate amănuntele și după ce am studiat bine subiectul în cauză sau chiar l-am încercat.

Am ales să fac această mică introducere cunoscând foarte bine faptul că omul acuză tot ceea ce nu cunoaște, fiindu-i frică. Culmea, această frică nu este fondată de absolut nimic în afară de mentalitatea colectivă care ne-a „educat bine” astfel încât să reacționăm numai într-un anume fel, mentalitate colectivă pe care mulți au luat-o în brațe fără să gândească puțin mai departe.

Ce înseamnă homeopatia pentru mine?
Puteți fi absolut siguri de faptul că nu v-aș recomanda ceva ce nu am încercat mai întâi pe mine. Sunt deja 6-7… cred că aproape 8 ani (îmi cer scuze dar nu mai știu cu exactitate) de când apelez la remedii homeopate. Nu numai eu ci și familia mea. Nu pot afirma că în toți acești ani nu am mai luat nici un medicament alopat deoarece asta ar fi o mare minciună pe care nu-mi permit să o spun. Am luat, însă totul s-a limitat la câte o pastilă de cap, luată din când în când.
Pentru mine, homeopatia a fost, este și va fi forma de medicină alternativă care îmi oferă tot ajutorul de care am nevoie. Tocmai din acest motiv, cunoscându-i foarte bine efectele benefice, o recomand tuturor.

Dar ce este homeopatia?
Homeopatie tratează corpul ca pe un întreg, incluzând în aria sa de acțiune și zona de emoțional, mental, combate stress-ul și problemele cauzate în corp de acesta, depresii, are efecte benefice chiar și în cazul bolilor autoimune (psoriazis, spre exemplu – poate că ați observat și voi o creștere alarmantă a acestei boli în ultima perioadă) și multe alte boli cu care omenirea se confruntă la acest moment.

Este un sistem de tratamente care nu au în compoziție nici un ingredient chimic activ. Nu există efecte secundare sau riscul de supradozaj. Este recomandat să consultați un medic specializat în homeopatie pentru că este mai în măsură să vă dea remediile de care aveți nevoie.

Până ajungeți la medic, doresc să vă recomand o carte care nu ar trebui să lipsească din casa nimănui. Este vorba despre cartea “Homeopatia pentru toți”, autor Gerard Pacaud, pe care o puteți achiziționa de aici sau de pe orice site o mai găsiți sau direct de la centrele unde se vând cărți de pe lângă stațiile RATB/metrou.

Sfat pentru suflet: Vă implor, nu vă mai lăsați pradă adevărurilor altora căci nu cunoașteți pe ce fapte/idei se bazează. Nu mai acceptați să vă faceți singuri rău! Încercați voi, studiați voi și apoi formați-vă propriul adevăr. Și da, pe propriul adevăr, acționați cu încredere până la capăt. Mulțumesc!

Foto

Previous

Concerte

Next

E vineri, deci râdem [9]

3 Comments

 1. Frumos scris, dar eu vreau sa corectez un pic.
  Si medicina asa numit alopata incearca sa trateze cauze. E bine sa nu aruncam la cos chiar tot ce s-a descoperit in ultimii 100 de ani in medicina.

  Pentru toti cei care vor sa arate ca sunt fani homeopatie / acupunctura / medicina holistica / medicina alopata sau orice alta forma de tratament, va amintesc ca toate urmaresc acelasi scop: vindecarea. Asadar, ele nu sunt complementare (intre ele), ci alternative, cai diferite de abordare pentru aceeasi suferinta.

  • Mulțumesc însă nu ai ce corecta și îți spun și de ce. Eu aici am prezentat o formă alternativă de tratament pe care o aplic de ani de zile și am foarte multe rezultate benefice, rezultate ce nu le-am avut când foloseam medicina alopată. Cam despre asta este vorba.
   Exemplu concret ca să fie treaba treabă: cu vreo 10 ani în urmă am fost diagnosticată cu hipotiroidie, mi s-a dat un anume tratament (pastile/medicină alopată) care sincer a fost o mare frecție la picior de lemn, iar de efectele secundare nici nu vreau să mai spun. Văzând că nu am rezultate, am apelat la homeopatie. Și ce să vezi, în 6 luni (aproximativ) toate analizele mele au ieșit perfecte, hipotiroidia a dispărut. Ca prin minune nu dispărea, cred că suntem de acord aici.
   Eu aici nu am atacat în nici un fel medicina alopată ci doar am prezentat o metodă alternativă ce pentru mine a funcționat foarte bine.

 2. Am corectat ceea ce ai spus tu in text – citat din memorie: “este foarte bine știut (unii chiar o simt pe propria piele, din nefericire) că medicina alopată nu tratează cauza bolilor”.

  Sa ai grija de tine si sa nu mai ai nevoie de nici un tratament, homeopat sau de alta natura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.