Inspirația nu ne părăsește niciodată

…noi ne blocăm accesul la ea.

Inspirația, printre altele, este o energie. Ca orice energie, aceasta circulă, este animată (sau nu) de gândurile noastre și nu numai, însă nu ne părăsește niciodată. În momentul în care avem impresia că ne-a lăsat inspirația, ar fi de preferat să ne analizăm, să vedem ce nu este în regulă. De ce spun asta? Deoarece noi, în mod inconștient, ne blocăm accesul la inspirație. Cum se poate întâmpla asta? Foarte simplu. Noi, oamenii, nu suntem atenți la ceea ce se petrece în interiorul nostru ci numai la ce este în exterior. Ne lăsăm distrași imediat de lucruri mărunte.

În momentul în care ne oprim din orice am face, tragem adânc aer în piept, ne relaxăm atât corpul cât și mintea, inspirația își va face imediat simțită prezența. Cum relaxăm mintea? Dăm la o parte zgomotul mental, adică toate gândurile mărunte, gândurile fără importanță.

Inspirația este legea divină. Ea nu vine de la om, ci de la o lume superioară. – Peter Deunov

Previous

Alinare pentru suflet [8]

Next

Dan Puric deschide o nouă stagiune de spectacole la Teatrul de pe Lipscani

4 Comments

  1. La orice pas ai “parte” de inspiratie, trebuie doar sa fii prea obosit psihic ca sa nu ai realmente ce scrie.

    • @addicted: Nu mă refeream neapărat la scris, ci spuneam de inspirație la modul general, pe toate planurile. Dar da, așa este, la fiecare pas găsim inspirația.

  2. Foarte interesant! Da, de multe ori am zis ca “n-am inspiratie” sau ca “m-a parasit inspiratia”, dar n-am incercat niciodata sa inteleg de ce… Data viitoare cand mi se va intampla, incerc sa pun sfatul in aplicare. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.