Hello ladies! Sunt pe grabă însă n-am rezistat să nu vă dau o veste super cool. A apărut o nouă gamă de produse pentru îngrijirea părului, iar mai jos Beauty News | Le Petit Marseillais® cuprinde toate detaliile.

Daca zilele în care părul arată tern și lipsit de vitalitate se transformă în săptămâni sau chiar luni, Le Petit Marseillais a creat o gamă specială ce îi va reda părului tău sănătatea și strălucirea naturală. Noua gamă Le Petit Marseillais cu șampon și balsam oferă îngrijire specială părului, datorită combinației unice de ingrediente naturale care ajută la îndepărtarea completă a impurităților și care hrănesc părul, lăsându-l moale și catifelat.

Noua gamă Le Petit Marseillais®, rețeta naturală pentru un păr sănătos și luminos.

Cu ajutorul tradițiilor din Sudul Franței, zonă recunoscută la nivel mondial pentru plantele cu beneficii multiple, a fost creată gama pentru păr strălucitor Le Petit Marseillais. Aceasta are la bază o combinație specială de oțet preparat dintr-un extract de trei flori și lapte de migdale, cu o textură hrănitoare, care completează formula perfectă pentru un păr mătăsos și strălucitor.

Oțetul cu efect de iluminare este realizat dintr-un extract din trei flori, cunoscute pentru beneficiile lor naturale: florile de nasturtium oferă o textură mătăsoasă și reprezintă un remediu excelent pentru un păr puternic și rezistent datorită conținutului bogat în minerale și vitamina C; florile de camelie sunt bogate în omega 9 și de aceea acționează ca un emolient cu efecte de hidratare intensă; florile de mac conțin un aport de substanțe benefice pentru protecția și revitalizarea părului.

Formula este completată de laptele de migdale ce oferă rezultate remarcabile în îngrijirea și catifelarea părului. Bogat în vitamina E, acizi grași monosaturați, proteine, potasiu, zinc și alte câteva minerale și vitamine, laptele de migdale este soluția împotriva căderii părului, oferindu-i rezistență de la rădăcină.

Descoperă plăcerea de a folosi noua gamă Le Petit Marseillais și bucură-te de textura cremoasă ce va lăsa părului tău parfumul discret de migdale și prospețime de durată.