Noutăţi de makeup de la L’Oreal Makeup Designer Paris

Cu siguranță luna Martie este luna femeii și în special a celei care are grijă (și) de aspectul său exterior. Nu este greu și pentru aceasta există atât de multe produse dedicate. Astăzi îți spun despre 3 dintre aceste produse și te țin la curent cu noutăți de makeup de la L’Oreal Makeup Designer Paris.

Te vor încânta noutățile de makeup de la L’Oreal Makeup Designer Paris

 INFAILLIBLE 24H-MATTE

Este un fond de ten lichid mat care nu lasă un aspect de mască. Formulă ultra-fluidă care se întinde și acoperă perfect. Promite 24h acțiune de matifiere. Micro-bureți minerali absorbanți care asigură efectul mat:

 • estompează instant excesul de sebum
 • reglează excesul de sebum de-a lungul întregii zile
 • rezistent la transfer

După ce l-am încercat am mai observat câteva aspecte foarte importante. Personal, nu suport fondurile de ten care usucă tenul și care “dispare” de pe ten după câteva ore de la aplicare.

Infaillible 24-Matte nu face nici unul din aceste două lucruri, ba mai mult, nu mi-a încărcat tenul, nu l-am simțit că usucă, iar pe parcursul întregii zile a dat tenului un aspect de “abia aplicat”. Încă un lucru care mie mi s-a părut foarte cool a fost faptul că în zilele în care l-am testat afară ploua și da, este waterproof. Deci da, recomand, cu drag.

INFAILLIBLE TOTAL COVER

Este o paletă de concealere dedicate acoperirii cearcănelor, coșurilor și imperfecțiunilor. Oferă o acoperire impecabilă timp de 24 ore și camuflează aceste imperfecțiuni ale tenului fără a lăsa efect de mască.

Personal le-am folosit în câteva zile în care aveam migrene, nu dormisem bine, tenul meu era destul de palid și de cearcăne nu mai vorbesc. După aplicare am observat că mi-a acoperit cearcănele foarte bine (aplicat doar o singură dată), nu a deshidratat pielea din jurul ochilor, iar acest aspect de fresh pe care l-a dat tenului meu a durat o zi întreagă.

Această paletă are la bază două tipuri de tehnologii, high load cu pigmenți colormimetici și tehnologia camo-stretch cu elastomeri. Tehnologia high load oferă o acoperire ultra-ridicată și nuanțe adaptabile subtonului pielii, iar tehnologia camo-stretch are o formulă foarte ușor de folosit și oferă o acoperire uniformă.

INFAILLIBLE BLUSH PAINT

Este prima paletă de farduri de obraz cu pigmenți ultra saturați care vine într-o varietate de nuanțe versatile, ușor de aplicat.

Vine în două variante, Pink și Amber, iar culorile rezistă pe durata întregii zile, oferind un aspect satinat tenului.

Eu am încercat paleta Amber și mi-a plăcut faptul că fiecare nuanță în parte nu încarcă și are un aspect foarte frumos, completând armonios întregul look.

În concluzie, este o gamă de makeup pe care o recomand, cu drag, deoarece și-a dovedit eficacitatea, iar tenul meu a arătat foarte bine și fresh în niște zile în care nu mă simțeam chiar foarte bine și cum am mai spus, dormisem foarte puțin. Este important să arătăm bine în fiecare zi.

Mulțumesc, L’Oreal.

Previous

7 strategii care te ajută să fii sănătos la birou

Next

#roxanacalinescuvlog | Favoritele lunii februarie

3 Comments

 1. Amy

  Si mie-mi plac produsele L’Oreal, ba chiar am fost tentata sa-mi iau curand un fond de ten din gama lor, dar m-a convins mai tare cel de la La Roche Posay. Oricum, samponul pentru par deteriorat si serul pentru varfuri, raman clar preferatele mele. 🙂

  • Amy: Fondul de ten din noua gamă este cumva. Într-un sesn bun, bineînțeles. Eu când văd “mat” creierul meu înțelege “uscat”, însă nu este cazul aici, deoarece acest fond de ten nu usucă tenul deloc, dimpotrivă.
   Hmm, cred că voi încerca și eu serul pentru vârfuri (mulțam pentru pont!) deoarece am un păr absolut minunat, doar că vârfurile par a fi deshidratate tot timpul.

   • Amy

    Eu ma confrunt cu ten si par gras, asa ca orice inseamna “mat” pentru mine suna bine. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.