Măști cosmetice (7)

Tenul seboreic a reprezentat mereu o  problemă, în special cel cu tendința acneică. Azi vă prezint un remediu naturist pentru ameliorarea problemelor provocate de acest tip de ten. De asemenea, sfatul de azi, încheie seria de măști pentru ten, cel puțin momentan. Voi mai veni și cu altele, tot de acest gen.

Comprese pentru tenul seboreic
Ingrediente:
–      4 plicuri de ceai de salvie
–      tampoane de vată/tifon

Preparare: Puneți pliculețele de ceai la fiert cu jumătate litru de apă, fierbeți, îl lăsați să se răcească puțin, Înmuiați compresele, apoi le aplicați pe toată suprafața feței. Compresele se schimbă din 5 în 5 minute, timp de 20 de minute.

Foto

Previous

Compasiune pentru măști

Next

Agresivitatea verbală nu înseamnă altceva decât ignoranță

2 Comments

  1. Au fost deosebit de utile aceste articole! Eu sunt o impatimita a mastilor cosmetice, imi place la nebunie efectul lor. Tot foloseam masti din comert, insa am trecut pe natural stuff de ceva timp, asa ca mi-au placut mult ideile tale de masti. Le-am notat pe toate:D. Bravo ! Sa ne mai pui daca mai gasesti! O zi frumoasa.

    • Delia Iacob – Chiar mă bucur că îți sunt folositoare. Aceasta a fost ultima dintr-o serie de 7 măști. Cu siguranță voi mai pune și pe viitor. Cele din comerț sunt obținute printr-un proces chimic și pot avea efect doar pe perioada folosirii, apoi, dacă faci o pauză problemele revin, lucru care nu se întâmplă la cele naturale, făcute în casă. O zi frumoasă și ție cu spor și armonie :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.