#roxanacalinescuvlog | Favoritele lunii februarie

Primul meu video e up! De fapt, nu este chiar primul, mai sunt câteva urcate pe canalul meu de YouTube, dar este primul dintr-o serie lungă. În video-ul de azi vă spun care au fost favoritele lunii februarie.

Trebuie să recunosc că am avut ceva peripeții cu acest video. Ba timpul (adică lipsa lui), ba programul de editare (am încercat câteva…), ba probleme de export, ba calculatorul, ba răceală și tot așa. Acesta este un video care trebuia să fie urcat de cel puțin o săptămână, însă din motivele deja menționate, nu s-a întâmplat. Mă bucur totuși că am reușit să-l filmez înainte să răcesc și să am vocea răgușită (asta mai lipsea).

Iată că azi este momentul. Nu este neapărat ce mi-aș fi dorit dar sunt sigură că în timp voi reuși să-mi îmbunătățesc skills-urile de editare și nu numai. Am avut ceva emoții când am filmat, de aceea pe alocuri pare că sunt nesigură (încercam să-mi găsesc cuvintele potrivite și tot am făcut câteva greșeli :D).

Anyway, nu încerc să justific nimic, sunt la foarte început, chiar la primul episod. În scurt timp voi urca și cel de-al doilea video (este deja filmat), intenționez să am minim 1 video pe săptămână. Cine dorește mă poate susține cu un Like la acest video și Subscribe pe canalul de YouTube. Mulțumesc.

Previous

Noutăţi de makeup de la L’Oreal Makeup Designer Paris

Next

Duminica pozitivă #144

6 Comments

 1. Heey 🙂 Sa fie cu multe, multe reusite, zambete, amintiri amuzante si peripetii. Asa fac: like and subscribe, chiar daca produsele de frumusete nu se incadreaza preocuparilor mele curente 😀
  Sa stii ca pe undeva pe net- cred ca ti-am mai scris asta- e o inregistrare video cu mine cand prezentam o lectura publica in piata primariei din Pitesti si pana sa ma incalzesc la limba, am zis afisuri 😛
  Inca o data, felicitari 🙂

 2. Ilie

  Buna Roxana,
  Ma bucur sa te urmaresc, ai postari interesante si sincer sa fiu prin maturitatea gandirii si modul inteligent de exprimare, credeam ca esti mult mai matura.
  Ce bine ar fi sa fie mai multi tineri ca tine care GANDESC.
  Mult succes in continuare.

 3. Ce draguta esti! 😀 Mie imi place mult cum vorbesti si cum prezinti produsele.
  Imi aduc aminte de emotiile primului meu video :)) mi se parea ca am o voce super ciudata, mi se parea aiurea ce cuvinte am folosit, ma distrez si acum. Al doilea si al treilea video deja eram mandra de mine.
  La cat mai multe video-uri!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.