Dragile mele, nu știu cum este la voi însă eu am avut ceva probleme la această schimbare de sezon. Unghiile mi se exfoliază, pielea este ceva mai uscată, iar părul îmi cam cade. M-am gândit că trebuie să face ceva pentru a remedia aceste probleme iar cei de la Solgar au venit în întâmpinarea mea cu un nou supliment alimentar, Skin, Nails and Hair despre care vă voi povesti imediat.

O formulă alimentară avansată de la Solgar, concepută special pentru a promova o bună sănătate a părului, a pielii și a unghiilor. Skin, Nails and Hair furnizează diferite elemente alimentare necesare pentru biosinteza colagenului și a cheratinei, cum ar fi sulf organic (MSM), vitamina C, prolină, lizină și citrat de zinc.

Piele superbă, unghii tari, păr strălucitor

Skin, Nails and Hair de la Solgar oferă substanțele nutritive de care are nevoie organismul uman pentru a menține o piele luminoasă și tânără, un păr strălucitor și ușor de pieptănat și pentru formarea unor unghii tari și sănătoase.

Voi vă confruntați cu astfel de probleme? Cum le remediați?

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent și cu următoarele pe care le scriu, te poți abona la newsletter și mă poți susține cu un LIKE sau SHARE și pe Facebook la Roxana Călinescu – nighton.ro