Top 11 vloggers I love

bbc.co.uk

Din câte observ în ultima perioadă, vloggerii din UK devin cunoscuți și pe la noi.

Într-un final…

Așa că m-am hotărât (tot într-un final) să fac o listă cu cei pe care îi urmăresc și eu de ceva vreme. O să facem în felul următor: eu las aici lista iar voi intrați, vizionați noutățile postate de ei și hotărâți singuri care dintre ei sunt preferații voștri.

Lista mai poate continua, căci ar mai fi câțiva, dar am decis să-i afișez doar pe cei pe care îi urmăresc constant.

Apropo, Zoella & Tanya Burr au propriile linii de produse cosmetice și fiecare a scris câte o carte. Plus de asta, mai pregătesc și alte surprize plăcute pe viitor. Și în plus, tutorialele de make up ale celor două sunt foarte ușor de urmat și foarte reușite.

Tot apropo de Zoella, în timp, am observat prin „vlogosfera” românească subiecte întregi preluate de pe canalul ei de youtube. Să te inspiri de undeva, nu este nici o problemă, căci roata e deja inventată, dar zic eu că puțină autenticitate nu ar strica.

Previous

Is your cell phone making you lazy?

Next

Comentarii cu Facebook

4 Comments

  1. Referitor la ultimul paragraf, da-mi te rog 3 exemple.

    • Makavelis: Sincer, nu le mai știu, dar, cum am spus, în timp le-am văzut. Oricum, apreciez orice vlogger român care face eforturi pentru a da material de calitate (Ex: tu și Anne).

  2. cristi

    Material de calitate maka si anne ? Serios ? Singura data cand maka a fost serios cu ceva a fost cu blogul. CU vlogul sucks, really ! Bineinteles e parerea mea, asta, el poate sa continue, dar in materie de “stats” nu cred ca poate sa zica, ca e un viitor “curent” vlogul lui, si sa fie cinstit zicand asta.

    • Cristi: Cum spuneai, este părerea ta. Nu țin să iau apărarea nimănui (chiar nu am absolut nici un motiv să fac asta), însă, comparativ cu alți vloggeri români pe care chiar nu îmi doresc să-i menționez, Maka și Anne par mai ok. Zic și eu… Poate fi așa, poate să nu fie, personal îi urmăresc mult mai mult pe cei din UK, menționați în articol.

Leave a Reply

© 2009 - 2017 | Roxana Calinescu | Toate drepturile rezervate! | Contact

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.