13 beneficii ale mierii de albine pentru sănătate

Cunoaștem deja faptul că mierea de albine este folosită în bucătărie, în cosmetică și nu numai. Astăzi ne referim doar la starea generală de sănătate și vom afla care sunt cele 13 beneficii ale mierii de albine pentru sănătate.

Este indicat ca în permanență să avem grijă să fim sănătoși, din toate punctele de vedere. Alimentația joacă un rol foarte important în acest sens, mierea de albine are extrem de multe beneficii asupra organismului, iar includerea acesteia în alimentația zilnică are rezultate uimitoare.

Pentru a ne asigura că vom cumpăra un produs natural trebuie să știm de unde cumpărăm miere de albine 100% naturală. Este bine să cunoaștem apicultorul, modul în care are grijă de albine și modul în care este colectat și îmbuteliat produsul în sine.

Scandaluri pe această temă au existat, nu le vom discuta aici, însă vă las o imagine din care puteți să vă dați singuri seama de ce fel de produse există la vânzare. Tocmai din acest motiv trebuie să vă asigurați că veți cumpăra miere de albine dintr-o sursă sigură.

Beneficiile mierii de albine pentru sănătate.

 1. Mierea de albine are proprietăți antibacteriene.
 2. Conține minerale, vitamine și antioxidanți.
 3. Contribuie la întărirea sistemului imunitar.
 4. Mierea de albine este de un real ajutor în eliminarea surplusului de grăsime din corp.
 5. Îmbunătățește vederea.
 6. Ajutor în prevenția bolilor de inimă.
 7. Alcalinizează pH-ul corpului.
 8. Ameliorează refluxul gastric.
 9. Adjuvant în problemele gastrointestinale.
 10. Un real ajutor în problemele sistemului osos.
 11. Reduce nivelul de stress.
 12. Elimină greața matinală în cazul femeilor gravide.
 13. Reduce colesterolul.

Acestea sunt, în linii mari, beneficiile mierii de albine. Cum spuneam și mai sus, este indicat să îți procuri mierea de albine de la apicultori de încredere, pentru a beneficia de toate proprietățile sale uimitoare.

Consumi zilnic miere de albine?

Previous

10 cursuri GRATUITE de blogging, writing și social media

Next

12 idei de articole pentru blog

2 Comments

 1. Punctul 5 nu il stiam si a venit la fix cand caut modalitati naturiste sa imi imbunatatesc vederea. Multele ore in fata calculatorului isi spun cuvantul si inca nu sunt pregatita sa incep distractia cu lentilele de contact. Am trecut-o pe lista de cumparaturi, ca abia ce mi-a ras borcanul my better half 😀 Thank you!!!

  • Teodora: Mă bucur că îți este utilă informația, însă mierea de albine trebuie consumată constant, pe o perioadă îndelungată, pentru a acționa calumea, mai ales că bănuiesc că nu vei sista activitatea din fața calculatorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.