3 măști cosmetice pentru ten normal

Nimic nu se compară cu un ten îngrijit, curat, fără probleme. Însă pentru a obține și menține un astfel de ten, ai nevoie de puțină răbdare și niște sfaturi bune pe care să le pui în aplicare. Astăzi îți dau aceste sfaturi, ție rămânându-ți doar să aplici cele 3 măști cosmetice pentru ten normal.

3 măști cosmetice pentru ten normal

3 măști cosmetice pentru ten normal

Nu toată lumea s-a născut cu un ten perfect, iar asta nu este un lucru rău sau de care cineva ar trebui să se rușineze. Nimeni nu este perfect, însă fiecare poate ceva pentru a-și îmbunătăți imprefecțiunile, de orice fel ar fi acestea.

Descoperă cele 3 măști cosmetice pentru ten normal!

Citește și 3 rețete de măști cosmetice pentru exfolierea tenului

Cum spuneam mai sus, astăzi îți voi prezenta 3 măști cosmetice pentru ten normal, așa că dacă te numei printre aceste femei norocoase care au un astfel de ten, aceste măști ți se vor potrivi de minune.

#1. Mască cu miere de albine și brânză de vaci

Ai nevoie de:

 • 1 linguriță de miere
 • 1 linguriță de brânză de vaci.

Preparare și utilizare. Se iau cele două ingrediente și se amestecă bine. Demachiază tenul și apoi întinde amestecul, evitând zona ochilor. Lasă să acționeze timp de 20-25 minute. Apoi clătește cu apă caldă și aplică o cremă hidratantă.

#2. Mască cu grâu și miere de albine

Ai nevoie de:

 • 30 gr. făină de grâu
 • 50 gr. miere
 • 20 ml apă

Preparare și utilizare. Ingredientele se amestecă bine și se întind pe față. Se lasă să acționeze 15-20 minute, după care se înlătură cu apă caldă. Apoi, aplică o cremă hidratantă.

#3. Mască pentru revigorarea tenului

Ai nevoie de:

 • 4 lingurițe de cafea măcinată
 • 4 lingurițe cacao
 • 8 lingurițe iaurt degresat
 • 2 lingurițe miere

Preparare și utilizare. Se pun toate ingredientele într-un vas și se amestecă până ce se obține o pastă omogenă. Amestecul se aplică pe tenul curățat în prealabil, pe gât și decolteu. Se lasă să acționeze timp de 30-40 minute, apoi se clătește cu apă călduță, usucă fața prin tamponare cu un șervețel de hârtie și aplică o cremă hidratantă.

Dragile mele, acestea sunt recomandările mele de măști pentru un ten normal. Încearcă una dintre ele sau pe toate trei și apoi te aștept să-mi spui cum au acționat în cazul tău. Până atunci, poți da share acestui articol. Mulțumesc frumos.

Tu cum ai grijă de tenul tău?


Follow:

Previous

12 idei de articole pentru blog

Next

5 canale YouTube unde poți învăța GRATUIT limba spaniolă

4 Comments

 1. Ligia

  Foarte utile aceste masti cosmetice. Chiar cautam asa ceva de cateva saptamani incoace. Multumesc!!!

 2. Cristina

  Si mie mi se par foarte utile mastile naturale! Efectele se vad mai in timp decat la cele din comert, dar sunt mai de durata si naturale.

  http://strumfette.blogspot.ro/

  • Cristina: Sunt chiar foarte utile, naturale și nu trebuie aplicate mereu. Măștile din comerț trebuie aplicate mereu pentru a menține rezultatul și nu toată lumea are timp să stea să-și facă măști cosmetice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.