Antreprenoriatul feminin reprezinta o zona de interes pentru mine de ceva vreme asa ca pe masura ce am descoperit foarte multe resurse gratuite pentru antreprenori, am decis sa impartasesc cu voi, o parte dintre acestea. Astfel, astazi va las o lista cu 3 podcast-uri utile pentru femeile antreprenor.

podcast-femei-antreprenor-roxana-calinescu-nightonro

Nu stiu cum sunteti voi insa mie imi plac podcast-urile. Se pot asculta si reasculta oricand, oriunde, (aproape) orice ai face. Reprezinta o sursa foarte buna de informatii si nu toate sunt contra cost. Nu am nimic impotriva podcast-urilor pentru care trebuie sa platesti o anumita suma, daca gasesti ceva te ajuta si este din aria ta de interes, consider ca merita investitia. Dar, cum stiu ca nu toata lumea isi poate permite sa plateasca pentru un podcast, am incercat sa pun momentan aici, pe blog, podcast-uri gratuite.

Resurse gratuite pentru antreprenori.

Cum spuneam mai sus, poti asculta un podcast oricand doresti, orice ai face. Poti asculta in timp ce speli vasele sau in timp ce faci curatenie prin casa.

N-am sa mai lungesc vorba despre utilitatea podcast-urilor deoarece cred ca deja va este familiara, asa ca am sa trec direct la a prezenta lista cu cele care mi s-au parut mie mai utile din zona de antreprenoriat feminin.

Podcast-urile sunt sustinute in limba engleza, fara subtitrare in limba romana.

#1. Being Boss

Este un podcast sustinut de Emily Thompson si Kathleen Shannon. Este impartit pe episoade, in fiecare saptamana, in fiecare zi de joi mai exact, poate fi ascultat un nou podcast.

#2. The get paid podcast

Un podcast sustinut de Claire Pelletreau. Ofera o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna un business online, prin intermediul unor interviuri cu antreprenori de succes care au reusit sa faca bani din business-urile lor.

#3. Brilliant Business Moms

Sustinut de surorile Beth Anne Schwamberger si Sarah Korhnak, podcast-ul Brilliant Business Moms este dedicat mamicilor antreprenor care doresc sa inceapa un business online.

Tu ce podcast-uri dedicate antreprenoriatului feminin ai ascultat in ultima perioada?

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent și cu următoarele pe care le scriu, te poți abona la newsletter și mă poți susține cu un LIKE sau SHARE și pe Facebook la Roxana Călinescu – nighton.ro