Cursuri Gratuite

5 canale YouTube unde poți învăța GRATUIT limba spaniolă

Fie că pleci în vacanță sau dorești să te muți în Spania, este bine să cunoști măcar noțiunile de bază ale limbii spaniole. Azi ți-am pregătit o listă de 5 canale YouTube unde poți învăța GRATUIT limba spaniolă.

5 canale YouTube unde poți învăța GRATUIT limba spaniolă
5 canale YouTube unde poți învăța GRATUIT limba spaniolă

Bineînțeles, învățarea unei limbi străine nu este mereu condiționată de plecarea în concediu sau mutarea într-o țară străină. Poți alege să înveți o limbă străină pentru că, pur și simplu, îți place.

Află chiar azi care sunt cele 5 canale YouTube unde poți învăța GRATUIT limba spaniolă!

Mai jos vei regăsi o listă formată din 5 canale YouTube unde poți învăța limba spaniolă, o listă pe care am făcut-o în dorința de a-i ajuta pe cei care doresc să învețe spaniola, să o poată face fără probleme, în timpul lor și fără a cheltui nici un leu.

Bineînțeles, nu trebuie exclusă nici varianta de a învăța o limbă străină cu un profesor, la un curs față în față, deoarece randamentul este altul, nivelul de înțelegere și aprofundare al cunoștințelor va fi mai mare, însă alegerea îți aparține în totalitate.

Înainte de a începe să scriu această listă trebuie să știi că toate aceste canale YouTube unde poți învăța limba spaniolă nu sunt în română-spaniolă ci engleză-spaniolă. Astfel, este necesar să ai câteva cunoștințe de limba engleză pentru a reuși să înțelegi ceva.

Ești gata? Să începem!

#1. Aprender Ingles Gratis con Rodrigo. Este un canal YouTube unde poți învăța și limba engleză, chiar și după nume vă puteți da seama că este un loc în care poți învăța limba engleză, însă au și un playlist dedicat învățării limbii spaniole. Click pe link-ul de mai sus și ajungeți exact la acest playlist care vă interesează.

6 canale YouTube unde poți învăța GRATUIT o limbă străină

#2. CultureAlley. Aici puteți învăța limba spaniolă de bază, cât să vă puteți descurca bine într-o conversație. Accesați link-ul menționat și puteți începe chiar acum prima lecție de limba spaniolă.

#3. Polyglot Pablo. Aici găsiți 150 de fraze în limba spaniolă, dedicate începătorilor pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și vocabularul.

#4. Connor Grooms are un documentar despre cum poți învăța limba spaniolă în doar 1 lună, iar dacă vă uitați în descrierea videoului veți descoperi un link care vă va aduce câteva bonusuri care vă vor mări cunoștințele în materie de limba spaniolă dar și încrederea în sine pentru a putea purta o conversație normală, fără probleme.

#5. Learn Spanish with SpanishPod101.com. Învață gratuit 25 de fraze în limba spaniolă pe care trebuie să le cunoști. În descrierea videoului veți descoperi că există și o aplicație gratuită pe care o puteți descărca pe telefon și un link care duce spre alte lecții gratuite de limba spaniolă.

Aceasta este lista de 5 canale Youtube unde poți învăța gratuit limba spaniolă. Avantajul este că poți învăța în ritmul tău, în timpul liber sau oricând și oriunde dorești, fără a cheltui nici un ban. Din aceste canale YouTube recomandate de mine, sunt sigură că poți acumula cunoștințele necesare pentru a te descurca foarte bine într-o conversație față în față sau în scris.

Te rog să dai un share acestui articol pentru a ajunge la cât mai multe persoane, dar până atunci îmi poți răspunde la o întrebare:

Tu de ce dorești să înveți limba spaniolă?


Follow:

3 thoughts on “5 canale YouTube unde poți învăța GRATUIT limba spaniolă

  1. Wow, super, chiar zilele astea m-am apucat să învăț spaniolă și link-urile astea îmi sunt de mare ajutor. :D Momentan fac pe Duolingo, dar cu siguranță o să intru și pe ele, ca să-mi îmbunătățesc cunoștințele. Mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.