Sunt oameni care știu să vândă orice și oameni care trebuie să învețe să o facă dacă doresc să înceapă o carieră în vânzări sau să avanseze la locul de muncă. Astăzi ți-am pregătit o listă cu 5 cursuri GRATUITE dacă vrei să te specializezi în vânzări.


Când ai un produs este musai să știi cum să-l promovezi mai bine astfel încât să îl poți vinde potențialilor clienți. Oamenii sunt interesați însă nu asta îi face să cumpere, ci abilitățile tale de a-i convinge că produsul tău este exact produsul de care au nevoie.

5 cursuri GRATUITE să te specializezi în vânzări.

Înainte de a-ți oferi această listă de cursuri, trebuie să știi că acestea sunt în limba engleză. În caz că știi deja limba engleză îți urez spor la învățat, în caz că nu, te-ar putea interesa să înveți limba engleză gratuit, accesând 5 platforme online unde poți învăța GRATUIT o limbă străină și 6 canale YouTube unde poți învăța gratuit o limbă străină.

Încă un lucru foarte important de știut este că diplomele obținute în urma acestor cursuri nu sunt recunoscute pe teritoriul României (dar sunt recunoscute în orice altă țară membră UE), însă învățând vei avea mai multă încredere în tine, în abilitățile tale de a vinde un produs, de a interacționa cu potențialii clienți, vei avea acces la resurse gratuite și foarte utile pentru tine.

Pentru a te înscrie la aceste cursuri este nevoie să îți faci un cont pe site, astfel îți vor fi înregistrate rezultatele în urma cărora poți obține diploma/diplomele.

Acum că am lămurit toate aspectele, putem începe.

#1. Sales Management. Un curs după care vei obține o diplomă, are o durată de 10-15 ore și se va încheia cu o evaluare. Mai multe detalii poți afla dacă accesezi link-ul pe care l-am atașat.

#2. Sales Prospecting and Lead Generation. Vei avea la dispoziție resurse și sfaturi, în urma evaluării vei obține o diplomă, iar cursul are o durată de 2-3 ore.

#3. Effective Communication and Sales Techniques. Aici poți învăța cum să pregătești și să susții prezentări de succes pentru produsul tău, cum să îți creezi oportunități de a vinde și cum să atragi investitori. După susținerea evaluării finale vei obține un certificat. Cursul are o durată de 2-3 ore.

#4. Sales Management – Business Ethics and Sales. Poți învăța cum să îți faci o afecere în vânzări și să cunoști profilul clientului tău astfel încât să știi cum să îl abordezi. Cursul are o durată de 1-2 ore.

#5. Introduction to Sales Management. Acesta este un curs pentru începători, așa că dacă ai ceva experiență în spate îl poți lăsa la o parte sau îl poți face pentru a-ți consolida baza de cunoștințe în domeniul vânzărilor, având în vedere că are o durată de 2-3 ore iar tu ai numai de câștigat.

Ce alte cursuri gratuite din domeniul vânzărilor mai cunoști?

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent și cu următoarele pe care le scriu, te poți abona la newsletter și mă poți susține cu un LIKE sau SHARE! Hai și pe Facebook la Roxana Călinescu - nighton.ro