5 cursuri GRATUITE de limba engleză

Educația este foarte importantă și este bine să nu ne oprim din învățat după absolvirea facultății deoarece mereu este loc de mai multă informație, cunoaștere, șansa de a ne depăși limitele și acumula noi cunoștințe din diferite domenii. Azi vin cu o nouă provocare pentru tine, învățarea unei limbi străine, 5 cursuri GRATUITE de limba engleză.

5 cursuri GRATUITE de limba engleză

5 cursuri GRATUITE de limba engleză

A învăța, a acumula noi cunoștințe, ne mărește și încrederea în sine. Nu trebuie să înveți ceva nou doar pentru a concura cu altcineva sau a dovedi ceva cuiva anume. Învață pentru că asta îți dorești tu să faci pentru tine, în primul rând.

Cum spuneam mai sus în introducerea acestui articol, consider că educația reprezintă o parte foarte importantă a vieții unui om. În aceeași ideea am scris și:

Învață o limbă străină! 5 cursuri GRATUITE de limba engleză!

Ceea ce îmi place foarte mult când vine vorba de cursuri online este libertatea de a învăța oricând, oriunde și oricât doresc. Astfel îmi pot impune propriul ritm și program, fără să depind de nimeni și nimic.

Personal, știu limba engleză însă niciodată nu strică o aducere aminte a unor noțiuni de bază, spre exemplu, noțiuni care pot fi scăpate din vedere dacă nu utilizezi limba engleză frecvent. De aceea consider a fi foarte utile aceste cursuri de limba engleză online. Da, sunt gratuite, da, obții o diplomă după ce susții și promovezi examenul final.

So, let’s get started!

#1. Introduction to Conversational English. Durată 1-2 ore, lecții video și audio, teste de evaluare a cunoștințelor. La finalul cursului vei obține o certificare.

#2. Diploma in Basic English Grammar. Durată 10-15 ore, lecții video și audio, teste de evaluare a cunoștințelor. La finalul cursului vei obține o certificare.

#3. English Vocabulary and Pronunciation Course. Durată 1-2 ore, lecții video și audio, teste de evaluare a cunoștințelor. La finalul cursului vei obține o certificare.

#4. Speaking and Writing English Effectively. Durată 2-3 ore, lecții video și audio, teste de evaluare a cunoștințelor. La finalul cursului vei obține o certificare.

#5. Fundamentals of English Grammar. Durată 2-3 ore, lecții video și audio, teste de evaluare a cunoștințelor. La finalul cursului vei obține o certificare.

Sunt sigură că vă sunt de folos aceste cursuri și pot contribui considerabil la bagajul vostru de cunoștințe, iar pentru a ajunge și la prietenii și cunoștințele voastre, un share este foarte util. Mulțumesc.

Spor la învățat!

Follow:

Previous

Cum a fost la Social Media Summit București 2016

Next

Cum să prepari crutoane în doar 1 minut

4 Comments

  1. Baba Andreea Teofana

    As dori si eu sa particip la aceste cursuri online de invatare a limbii engleza.

  2. Doar eu am o problema cu platforma Alison? Adica nu se vede bine pe laptop. Acea fereastra nu imi arata tot continutul si trebuie mereu sa dau scroll stanga, dreapta, in jos pentru a da click pe Next. Le-am scris celor de la Alison si mi-au zis ca nu e nicio problema, ca nu au optimizat site-ul pentru toate tipurile de desktop. Nu m-am inteles cu ei.

    • Oana Pauna: La mine se văd toate cursurile lor ok. Dacă nu au optimizat asta e problema lor dar acum că le-ai spus, sigur vor lua măsuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.