5 cursuri GRATUITE pentru antreprenori

Este anul antreprenorilor, iar a fi antreprenor, printre altele, implică și investiții. Consider că cea mai bună investiție pe care o poți face este în propria dezvoltare, în propria educație. Îți propun să începi prin a învăța 5 cursuri GRATUITE pentru antreprenori.

Cred că 2016 este anul antreprenorilor, anul oamenilor creativi, care vor să schimbe imaginea românilor și a României prin intermediul business-urilor pe care le-au început sau doresc să le demareze.

5 cursuri GRATUITE dedicate antreprenorilor și nu numai.

Antreprenoriatul nu este pentru oricine.

Există oameni care fac o treabă minunată, își fac propria afacere, luptă, investesc și muncesc foarte mult și sunt oameni care se pricep cel mai bine la a fi angajații cuiva. În oricare dintre tabere te-ai afla, fă-ți treaba cum poți mai bine, iar dacă ești un angajat care are o idee de business, caută organizațiile care ți-ar putea susține ideea și te-ar putea ajuta să o pui în aplicare.

Este ușor să devii antreprenor.

Aud în jurul meu afirmații de genul “este ușor să devii antreprenor” sau “dacă nu te adaptezi la un loc de muncă, poți deveni oricând antreprenor”. Așa este, este foare ușor să devii un antreprenor însă partea grea este în a te menține acolo, nu doar pe o linie de plutire ci să ajungi la succes.

A învăța în permanență este o calitate a antreprenorului de succes.

Eu îți recomand să faci toate aceste cursuri pe care le regăsești mai jos. Chiar dacă consideri că ești expert într-un domeniu, este bine să ai înțelepciunea să fii la zi cu noile practici, tendințe, tehnologii, etc., din domeniul în care activezi.

Înainte de a te înscrie la cursuri, dă-mi voi să îți spun câteva aspecte importante.

  • Cursurile sunt în limba engleză.
  • La finalul fiecărui curs vei obține o diplomă recunoscută în UE, dar nu și în România (verifică politica site-ului).

Acum că am stabilit aceste aspecte foarte importante, iată lista cu cele 5 cursuri GRATUITE pentru antreprenori.

Operations Management. Acest curs este foarte important pentru orice companie. Are o durată de 6 – 10 ore, iar după susținerea examenului final obții o diplomă.

Project Management. La fel ca și cursul anterior și acesta are o durată de 6 – 10 ore, după examenul final vei obține o diplomă. Acest curs te ajută să-ți îmbunătățești abilitățile de manager de proiect.

Effective communication skills for managers. Un manager trebui să știe cum și ce să comunice atât cu angajații săi, cât și cu potențialii clienți. Cursul are o durată de 2 – 3 ore, iar la final vei obține o certificare.

Fundamentals of corporate management. Îmbunătățeșteți abilitățile în materie de corporate management în doar 2 – 3 ore. La finalul cursului vei obține o diplomă.

Introduction to time management. Când ai propriul business, organizarea timpului tău dar și al angajaților este de o importanță uriașă. Cursul are o durată de 1 – 2 ore, iar la final vei obține o certificare.

Succes!

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent și cu următoarele pe care le scriu, te poți abona la newsletter și mă poți susține cu un LIKE sau SHARE! Hai si pe Facebook la Roxana Călinescu – nighton.ro

Previous

Duminica pozitivă #107

Next

Farmec si Andreea Balan provoaca romancele sa intre in jocul ‪‎MACarena

2 Comments

  1. Georgiana

    Cum ma pot inscrie la aceste cursuri? Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.