Bună și bine v-am (re)găsit! Da, este miercuri, acea zi din săptămână în care vin să vă inspir cu noi subiecte pentru ale voastre minunate blog-uri. Astăzi am pentru voi (încă) 5 idei de articole pentru blog. Să începem!

Sunt sigură că ai o persoană pe care o admiri, cineva care îți este model în viață. Espe posibil să cunoști personal această persoană sau să fie o figură publică, dar oricare ar fi situația, întotdeauna este bine să existe un model după care să-ți ghidezi viața.

(încă) 5 idei de articole pentru blog

  1. Top 3 supermarket-uri de unde îți faci cumpărăturile. De ce le-ai ales pe acestea și nu altele?
  2. Dacă ai ști că ți-ar răspunde absolut fiecare persoană care îți citește regulat blog-ul, ce anume i-ai întreba? Poate fi orice întrebare, nu neapărat legată de blog/conținut etc.
  3. 3 filme foarte vechi care ți-au plăcut și ai dori să le revezi. De ce?
  4. Giveaway.
  5. Dacă ai putea lua prânzul cu o persoană publică pe care o admiri foarte mult, care ar fi aceasta? Ce anume admiri la această persoană?

Inspirație aveți deja, așa că spor la scris!

P.S.: Dacă dorești să primești ideile de articole pentru blog direct în inbox, de fiecare dată când le public, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la blog, iar dacă te interesează întreaga arhivă de idei de articole pentru blog, o găsești aici.