5 idei de articole pentru blog

Bună și bine v-am (re)găsit! Da, este miercuri, acea zi din săptămână în care vin să vă inspir cu noi subiecte pentru ale voastre minunate blog-uri. Astăzi am pentru voi (încă) 5 idei de articole pentru blog. Să începem!

Vară, cald, soare. Dacă nu ai fost deja în vacanță, cu siguranță ai planificată una în viitorul apropiat. Vacanțele sunt momente minunate alături de cei dragi, ai parte de relaxare dar și de distracție.

(încă) 5 idei de articole pentru blog

 1. Cu siguranță ți-ai stabilit niște obiective pentru acest an. Câte dintre el ai reușit să împlinești până acum? Câte sunt în curs de derulare? Care sunt următoarele acțiuni?
 2. E vară. Să spunem că ai o vacanță de 3-4 zile. Unde ai alege să o petreci și cum?
 3. Ai fost deja la mare? Povestește experiența ta, ne poți arăta niște poze și ne poți spune ce recomanzi și ce nu.
 4. 3 destinații de vacanță pe care le recomanzi și de ce.
 5. 5 sfaturi în materie de blogging din proria ta experiență.

Inspirație aveți deja, așa că spor la scris!

P.S.: Dacă dorești să primești ideile de articole pentru blog direct în inbox, de fiecare dată când le public, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la blog, iar dacă te interesează întreaga arhivă de idei de articole pentru blog, o găsești aici.

Previous

Duminica pozitivă #163

Next

Viața între a regreta și a nu regreta

2 Comments

 1. Hola!

  Eu ma gandesc sa iti raspund tie aici la primele trei 🙂
  La primul punct nici nu indraznesc sa ma gandesc 😀 Anul asta mi-a fost bun, poate chiar foarte bun, insa nu prea a avut legatura cu ce mi-am propus eu, ci cu felul in care m-am adaptat la ce mi s-a intamplat 😀
  Chiar 4 zile de vacanta ies, daca nu cumva mai trag o alergare pe undeva. Apai, ma duc la munte, prin Măcin; la mare mă plictisesc teribil, eu nu stiu sa stau locului :))

  Noapte vesela.

 2. Am cateva idei de articole pe blog legate de vacanta, mare, destinatie, shopping, vacanta cu masina, doar suficient timp sa am si niste aer racoros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.