Bună și bine v-am (re)găsit! Da, este miercuri, acea zi din săptămână în care vin să vă inspir cu noi subiecte pentru ale voastre minunate blog-uri. Astăzi am pentru voi (încă) 5 idei de articole pentru blog. Să începem!

A trecut ceva vreme de când nu am mai postat un articol cu subiecte despre care puteți scrie pe blog. A fost un final de 2016 nu tocma minunat pentru mine, am avut multă treabă, iar timpul a fost destul de scurt. Nu țin neapărat să mă explic dar știu sigur că înțelegeți.

Acum, că am revenit cu această postare, trebuie să vă spun că există câteva modificări. Înainte publicam acest articol săptămânal, în fiecare zi de miercuri. Tot miercurea îl voi publica și în continuare, doar că numărul de idei/postare se va rezuma la 5, iar articolul va fi publicat de 2 ori pe lună.

(încă) 5 idei de articole pentru blog

  1. Care este sărbătoarea ta preferată și de ce?
  2. 5 lucruri pe care le adori și fără de care nu ai putea trăi.
  3. Top 10 filme care ți-au plăcut în 2016.
  4. Top 10 melodii care ți-au plăcut în 2016.
  5. Top 3 cărți pe care le-ai citit în 2016 și pe care ni le recomanzi.

Inspirație aveți deja, așa că spor la scris!

P.S.: Dacă dorești să primești ideile de articole pentru blog direct în inbox, de fiecare dată când le public, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la blog, iar dacă te interesează întreaga arhivă de idei de articole pentru blog, o găsești aici.