5 ingrediente naturale pentru a-ți transforma cafeaua într-un desert

Bună dimineața!

V-ați trezit? Ați băut cafeaua deja? Dacă încă nu, aveți răbdare încă 5-10 minute până citiți acest articol și o preparați după. Știu că-i greu dar hai, că merită!

Azi vă povestesc ceva interesant care are mare legătură cu, cafeaua noastră cea de toate zilele. Acel elixir fără de care ziua nu poate să înceapă iar după amiaza nu poate continua în condiții normale. Acea licoare fără de care, credem noi, că mintea nu poate funcționa.

O consumăm în fel și chip încercând tot soiul de sortimente și diferite moduri de preparare, suntem în stare să plătim și mai mult pentru o ceașcă de cafea bună și aromată.

Dar dacă a apărut ceva nou în peisaj, un nou mod de a savura cafeaua, ceva despre care noi abia acum aflăm, ceva la care nu ne-am gândit până acum? Iar acest ceva, mai este și natural, fără E-uri și alte nebunii de genul? Și în plus de asta, dacă am putea prepara asta chiar la noi acasă? Wow!

Află acum care sunt cele 5 ingrediente naturale pentru a-ți transforma cafeaua într-un desert absolut delicios!

Cui nu-i place o cafea bună și aromată, să ridice mâna sus! Nimeni? Așa mă gândeam și eu. Dar iată că pe lângă o aromă foarte bună, aici vorbim și despre ceva sănătos.

Nu, nu vă vând nimic, ci vreau doar să detaliez câteva alternative sănătoase pentru aromarea cafelei, astfel încât aceasta să se transforme într-un desert foarte bun.

#1. Scorțișoara. Numărul 1, bineînțeles, în aromarea cafelei și nu numai. Scorțișoara atenuează gustul amar al cafelei. Un vârf de linguriță este suficient la o ceașcă de cafea. Iată rețeta completă.

Pâsssst! Poți scăpa de kg în plus folosind scorțișoara

#2. Vanilia. Extractul de vanilie are foarte puține calorii. Pe lângă aroma care o dă cafelei, nici nu contribuie la luarea în greutate.

#3. Ciocolata. Nici nu trebuie să spun mai mult, dar spun. Rade un cub de ciocolată pentru o ceașcă de cafea. Ai grijă să fie ciocolată neagră cu peste 72% cacao.

Ciocolata îți îmbunătățește starea de sănătate

#4. Portocala. Pune 1 lingură de suc proaspăt de portocală în cafeaua de dimineață. Vei avea aromă și energie într-o singură ceașcă de cafea.

#5. Cocos. Mai exact lapte de cocos. Se găsește și în comerț însă eu îl prefer pe cel făcut acasă, natural, fără conservanți și alte minuni. Dă o aromă deosebită cafelei. Pe cuvânt! (Rețeta pentru lapte de cocos făcut în casă, o postez doar la cerere).

Tu cum îți bei cafeaua?

Follow:

Previous

Summer Soulstice – Derlee X WillDaBeast

Next

5 moduri prin care îți îmbunătățești prezența pe Google [Infographic]

2 Comments

  1. Ionica

    Cu lapte și scorțișoară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.