…pe lângă mâncat, bineînțeles.

Viața la birou nu este deloc ușoară, iar pauza de prânz ar trebui să fie timpul tău personal, în care, pe lângă prânzul în sine, care probabil nu îți ia chiar o oră întreagă, să faci și alte lucruri, tot personale. Teoria e frumoasă, știu. În practică, prânzul durează 15-20 minute, după care te întorci imediat la birou; asta în cazul în care nu ai luat prânzul chiar în fața laptop-ului.

Află chiar acum care sunt cele 5 lucruri pe care le poți face în pauza de prânz!

Pentru a te inspira să faci ceva productiv, pentru tine personal, în acel timp rămas după ce ai luat prânzul, iată o listă, care sper să îți fie de folos.

#1. Lucrează la proiectul tău. Sunt oameni care se gândesc că nu doresc să ajungă la pensie pe funcția pe care o au în prezent și nici în altă parte, ci vor să aibă propriile lor afaceri. Dacă te numeri printre acești oameni, iată că tocmai ți-ai găsit ceva timp pentru a mai lucra la proiectul tău personal.

#2. Ieși la o plimbare. Nu este nimic mai sănătos decât să faci o scurtă plimbare după ce ai mâncat. Astfel, după ce ai mâncat, nu te vei mai confrunta cu acea oboseală care intervine după masă, ci te vei întoarce la birou cu forțe proaspete și cu mintea mai limpede, gata să-ți continui treaba.

#3. Învață o limbă străină. Dacă îți dorești să înveți o limbă străină și te gândeai că nu ai timp, iată că tocmai ai găsit.

6 canale YouTube unde poți învăța gratuit o limbă străină

#4. Caută un nou loc de muncă. În cazul în care te-ai gândit să-ți schimbi locul de muncă, o poți face în pauza de prânz. Vezi care sunt noile job-uri apărute și aplică fără teamă.

#5. Ocupă-te de mail-urile personale. Și nu numai. Vorbește cu prietenii și familia, organizează ieșiri pentru a te destinde alături de persoane dragi.

Follow: