Schimbările pot fi ușoare sau mai puțin ușoare însă nimic nu poate sta în calea unui om care dorește să își schimbe viața într-un sens pozitiv, mai ales când vine vorba despre starea de sănătate. Căci sănătatea, este cea mai importantă și dacă aceasta se deteriorează, cu greu se poate recupera.

Zilele trecute v-am descris care sunt cele 5 obiceiuri dăunătoare pentru sănătate. Azi doresc să vă spun despre cele 5 obiceiuri sănătoase care îți pot schimba viața și starea de sănătate.

Află acum care sunt cele 5 obiceiuri sănătoase care îți pot schimba viața

#1. Bea mai multă apă. Și mai ales în această perioadă în care canicula este cuvântul de ordine al zilei, iar corpul o resimte din plin. Este recomandat a se consuma 8 pahare de apă pe zi însă în zilele călduroase, nu așteptați să vi se facă sete, consumați apă la fiecare 30-40 minute pentru a vă menține corpul hidratat corespunzător.

Pentru cei care uită să bea apă, există foarte multe aplicații pe care le puteți instala pe telefon. Acestea vă vor aduce aminte că este timpul să vă hidratați.

#2. Fără sucuri acidulate. Este deja binecunoscut faptul că sucurile acidulate nu fac bine stării de sănătate. Astfel, înlocuiți cu ceva sănătos. O limonadă este perfectă!

12 rețete sănătoase de limonadă

Secretul unei limonade perfecte

#3. Înlocuiește dulciurile cu fructele. Dulciurile sunt bune, însă fructele sunt și mai bune și mai sănătoase. Doar să nu le consumați imediat după masă. Pentru a permite digestiei să se producă în parametri optimi, consumați fructe după 1-2 ore după masă.

#4. Stai în picioare. Ceva mai mult. Eventual fă o plimbare însă ai grijă să te ferești de soare la orele la care acesta este puternic.

#5. Parchează mai departe. Știu, este mult mai confortabil să parchezi pe acel loc liber care este chiar lângă intrare, însă este mult mai sănătos, pentru corp și minte, să mergi puțin mai mult pe jos.

Sănătate!

Follow: