8 site-uri care te plătesc pentru micro job-uri

În ziua de azi este bine să cauți niște posibilități pentru a câștiga ceva bani în plus, pe lângă salariu sau în caz că nu ai un job, să te ajute să ai totuși ceva bani în buzunar. Astăzi îți prezint o listă cu 8 site-uri care te plătesc pentru micro job-uri.

În România zilelor noastre, nu toată lumea câștigă un salariu cu care să se poată descurca de la o lună la alta sau din care să poată pune deoparte. Mulți fac eforturi pentru a ajunge la un salariu decent, lucrând ore suplimentare sau chiar luându-și un al doilea job.

Conceptul de micro job este cunoscut și în România de câțiva ani. Chiar știu multe persoane din mediul online care au avut astfel de job-uri la un moment dat și chiar și eu am făcut asta o perioadă.

Ce sunt micro job-urile, câți bani poți face din asta și ce trebuie să știi, îți voi spune imediat. Și da, bineînțeles că îți las și lista pe care ți-am promis-o.

Site-uri care te plătesc pentru micro job-uri.

Ce sunt micro job-urile?

Micro job-urile sunt job-uri care nu necesită prea mult timp sau efort din partea ta. Poți termina un micro job în 30 de minute sau 1-2 ore, funcție de complexitate și cerințe. După ce termini ce ai de făcut vei primi banii pe munca ta și asta este tot. Apoi poți căuta un alt micro job.

Câți bani poți câștiga?

Câștigul depinde de ce anume ai de făcut, care este prețul stabilit de angajator și mai poate depinde și de cât muncești, adică câte contracte ai reușit să obții.

Ce trebuie să știi înainte de a aplica la oricare dintre site-urile de mai jos?

 • Să cunoști limba engleză (scris, vorbit, citit).
 • Să îți faci un cont pe site-ul pe care l-ai ales.
 • Să aplici pentru micro job-uri.
 • Să ai un cont bancar.

Bun, acum că am discutat toate aspectele importante, îți las lista mai jos. Îți recomand să intri pe fiecare site, să citești, eventual să îți faci un cont și să încerci.

Guru

Clickworker

Fiverr

UserTesting

CrowdSource

Appen

CrowdFlower

Field Agent. Aici avem și varianta în limba română.

Bineînțeles că există cu mult mai multe astfel de site-uri, fiecare este liber să-și facă propriile căutări pentru a găsi cât mai multe micro job-uri, însă eu am enumerat aici câteva site-uri pe care poate nu le cunoșteai. În caz că le cunoșteai, felicitări și succes în continuare, mi-ar face plăcere să știu experiența ta.

Tu ce alte site-uri asemănătoare cunoști și care este experiența ta?

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent și cu următoarele pe care le scriu, te poți abona la newsletter și mă poți susține cu un LIKE sau SHARE și pe Facebook la Roxana Călinescu – nighton.ro

Previous

Dracula Digital – o nouă competiție în cadrul Dracula Film Festival

Next

8 idei de articole pentru blog

11 Comments

 1. Lazar Adrian

  Super, nu stiam de asa ceva.

 2. Nu stiam nici unul din ele. Am sa il studiez putin pe Field Agent, fiind si in romana, sa vad ce face si ce ofera. Multumesc. N-am mai cautat site-uri de microjoburi de cand mi-am luat teama cu ceva gen lucreazaonline. nu mai stiu cum

 3. Sincer, este prima data cand aud de ele, dar nu pot spune ca stiu prea multe in acest sens.
  Interesant articolul tau.

 4. Nu le stiam pe cele enumerate de tine, sunt curioasa daca sunt seriosi… stiam acum ceva timp 2 site-uri din Romania dar erau o teapa curata.
  Multumesc pentru sfaturi, draga mea. Voi tine cont de ele pe viitor!

  • Aguritza: Pe site-uri din România nu am încercat niciodată însă pe câteva din afară da. Nu se pune problema să fie neserioși.
   Mă bucur dacă îți sunt utile.

 5. Mai sunt multe si in Romania. De exemplu, microjoburi.ro desi merge slabut in ultima vreme si incearca sa iti vanda abonament, dar cred ca cel mai usor iti gasesti clienti pe forumuri precum http://seopedia.ro sau http://roforum.net plus ca dispar intermediarii si primesti 100% din castig.

 6. Mai adaugă upwork.com și jobber.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.