Înscrie-te GRATUIT la Academia Minților Creative

Academia Minților Creative este o altfel de școală pentru mințile antreprenoriale creative, cele care fac lucrurile să se întâmple altfel în țara asta și care din când in când mai au nevoie de referințe, sfaturi și mai ales de încurajări pentru a merge mai departe.

romanianstories.ro

Modulul de primăvara include 5 zile de cursuri gratuite, în perioada 24 – 28 aprilie, susținute de antreprenori și mentori care vor își vor împărtăși lecțiile de business învățate din propria experiență. Temele abordate vor include: probleme de fiscalitate, legislație, contabilitate, resurse umane, marketing.

Înscrie-te gratuit la Academia Minţilor Creative – powered by Unicredit Bank

Printre mentori se numără FLORENTINA Codrean (Fiscalitate), SILVIA Pop (Business Plan şi Poziţionare); ANCA Ungureanu (Marketing & Comunicare); SEPTIMIU Postelnicu (Inovaţie în business), MUGUR Pătraşcu (Comunicare digitală), PAUL Kasprovski (Strategie de comunicare), MIHAI Gurei (Retail şi Promovare de Produs).

Pentru a vedea toţi mentorii şi detalii despre aceştia, dar şi pentru înscriere puteţi accesa pagina site-ului companiei.

Previous

Trucuri pentru un cappuccino delicios preparat acasă [INFOGRAPHIC]

Next

Beauty Review | Charcoal Masque de la 7th Heaven

2 Comments

  1. Laurentiu

    Unde se desfăsoară cursurile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.