Antreprenoriatul este un concept relativ nou in Romania si sunt deja multi tineri care se gandesc sa dezvolte propriile afaceri, venind cu idei noi, dorind sa isi imbunatateasca statutul social si sa aduca ceva nou pe piata romaneasca. Astazi va vorbesc despre ADN Antreprenor, un eveniment pe care nu trebuie sa-l ratati.

ADN Antreprenor 2016

ADN Antreprenor 2016

ADN Antreprenor este un eveniment al Revistei Biz, care va avea loc pe 30 martie 2016, la Athénée Palace Hilton, Bucuresti. Inscrierile pentru aceasta conferinta au loc pana la data de 25 Martie 2016, asa ca nu este timp de pierdut.

In cadrul conferintei,  va fi dezbatut profilul antreprenorului roman dar si nisele in care s-au dezvoltat afacerile, in ultimii 20 de ani, in Romania.

“Poti spune ca ai reusit in business, nu atunci cand ai facut primul milion de euro, ci atunci cand produsele tale au ajuns la un milion de clienti!” – Liviu Nistoran, CEO and Founder, Evolio

Consider ca in momentul in care doresti sa faci o schimbare in viata ta si sa aduci ceva nou pe piata romaneasca, cand iti doresti sa devii un antreprenor de succes, este necesar sa cunosti toate aspectele, toate implicatiile si sa te pui la curent cu trend-urile momentului dar sa cunosti si previziunile care se fac pe urmatorul an sau chiar si mai mult, este necesar sa participi la astfel de conferinte.

Speakerii si temele de discutii din cadrul ADN Antreprenor vor fi:

  • Antreprenoriat de cursa lunga – Radu Timis, Presedinte, Cris Tim
  • Pasiunea din spatele fenomenului Origo. – Mihai Panfil, Owner, Origo
  • Cum stii cand e timpul sa vinzi? – Dan Lazarescu, Owner, Canah International
  • Cum arata compania antreprenoriala a viitorului? – Cristian Constantinescu, CEO, Noriel
  • Cum cresti un business in industria evenimentelor – Andrei Popéa, General Manager, FIVE’S International
  • Cele mai frecvente 10 greseli de comunicare facute de antreprenori si cum pot fi evitate? – Oana Bulexa, Managing Director, MSLGROUP The Practice

Eveniment interesant, nu-i asa? Cum spuneam si mai sus, inscrierile se fac pana la data de 25 martie 2016, asa ca fuguta pe site si rezerva-ti locul.

Ne vedem acolo, da?