Un stil de viață sănătos nu se capătă peste noapte. Este necesar să pornim la drum cu un plan de bază pe care să clădim puțin câte puțin, până ajungem la rezultatele dorite. Asta înseamnă că vom începe să includem în viața noastră obiceiuri alimentare sănătoase, dar și diverse suplimente naturale. Unul dintre aceste suplimente poate fi Aloe Berry Nectar de la Forever despre care vă povestesc azi.

După cum îi spune și numele, Aloe Berry Nectar este un nectar care conține suc integral de aloe vera și are o aromă de merișor și mere. 

Conține vitamine, minerale, aminoacizi și enzime. Merișorul, pe lângă faptul că este o sursă naturală de picnogenol (un antioxidant puternic), care are rolul să mențină calitatea colagenului, are și proprietăți antiseptice asupra tractului urinar. Sucul de mere este bogat în vitamina A și C, potasiu și pectină. Aloe vera are rolul de a detoxifia organismul, ajută la refacerea sistemului imunitar și la regenerarea celulară, în același timp, având efecte curative asupra mucoaselor, vezicii biliare și a ficatului.

Are un gust foarte bun, dulce, este aromat și poate fi luat ca atare sau împreună cu alte alimente sănătoase pe care le consumăm. Se consumă între 60-120 ml de 1-2 ori/zi. Eu îl consum, în general, o singură dată pe zi, la micul dejun.

A trecut ceva vreme de când îl consum în fiecare dimineață și am putut observa schimbările pe care le-a adus în organismul meu. Sistemul imunitar este mai rezistent, simptomele unor răceli au fost considerabil diminuate, vezica biliară a renunțat să-mi mai facă probleme, ficatul nu a mai dat semne de oboseală, iar sistemul digestiv funcționează perfect (din pricina stress-ului și nu numai, am avut ceva problme la acest capitol, dar s-au rezolvat).

Ce pot să zic? Eu sunt bucuroasă când văd că anumite probleme se pot rezolva pe cale naturală, fără a mai fi nevoie să iau medicamente care, de obicei, au efecte secundare destul de neplăcute.

Alte beneficii ale Aloe Berry Nectar:

  • detoxifiant (cum am mai spus)
  • reglează metabolismul
  • îmbunătățește starea fizică și psihică
  • hepatoprotector
  • analgezic și astringent
  • antiinflamator, antimicrobian, antiviral
  • contracarează reacțiile negative ale chimioterapiei
  • restabilește flora microbiană digestivă
  • controlează răspândirea candidozei

Dacă doriți să achiziționați Aloe Berry Nectar (și nu numai), prietena mea, Camelia Candrea vă poate ajuta. O găsiți la telefon 0742.983.204.

L-ați încercat până acum? Cum vi s-a părut?