Am revenit…cred

Duminică. 5 dimineața. Pur și simplu, m-am trezit fără alarmă, fără zgomote de bormașină, doar odihnită, într-o stare cât de cât bună. Și m-am apucat să scriu acest articol. Chiar îmi este foarte dor să scriu. Mi-a lipsit foarte mult, însă cumva nu m-am putut aduna să scriu nimic, oricât de mult am încercat.

#roxanacalinescu

Mi-am făcut o cafea, am deschis Virgin Radio și m-am hotărât să scriu ceva, chiar dacă are o noimă sau nu. Până la urmă, de asta există acest blog, să pot scrie despre ce doresc, când doresc.

Mă gândesc că uneori este bine și sănătos să facem (și) lucrurile pe care le simțim și nu neapărat ce se așteaptă alții să facem.

Încă trebuie să îmi reintru în ritm cu scrisul, să mă pun la curent cu noutățile în materie de blogging și nu numai. Dar toate pe rând. Consider că este momentul să nu grăbesc lucrurile ci să le las să-și urmeze cursul firesc.

Mi-e foarte dificil să mă gândesc, să scriu despre asta. Am avut o perioadă foarte grea. Încă este extrem de greu. Să o pierd pe ea, mama, a fost/este…sincer, nici măcar nu am cuvinte să descriu, dar cumva, încă nu știu cum, trebuie să fac un efort să îmi aduc viața măcar pe linia de plutire.

Cred că este momentul potrivit să fac, pe cât posibil, lucrurile care îmi plac, care îmi aduc liniște și o stare de bine, iar unul dintre aceste lucruri este să scriu pe acest blog, care în septembrie împlinește 9 ani de când este activ. Chiar sunt mândră de asta și nu voi schimba subiectele cu care sunteți deja obișnuiți însă mi-am propus să am câteva articole pe săptămână.

În ultima perioadă mi-am concentrat atenția pe Instagram deoarece este platforma de socializare care îmi place cel mai mult. În caz că nu ați dat încă follow, vă invit să o faceți deoarece intenționez să fiu foarte activă pe InstaStories și cred că o să vă placă. Hai, show me some love!

Pentru moment, nu am altceva de adăugat. Voiam doar să vă salut și să anunț cumva că am revenit aici. Sper să aveți o zi absolut minunată.

Pe curând.

Previous

MATHILDE: Ținute de vară pentru femei îndrăznețe și nonconformiste

Next

Veneris lansează campania de educație sexuală #TabooFighter

3 Comments

  1. Te așteptam cu mare dor, dar trebuie să fii pregătită pentru asta!

  2. Bine ai revenit !

  3. Imi pare sincer rau.. Cu orice te pot ajuta, stii unde sunt! Sa revii cu ce ti-e drag sa scrii, poate ca si pana acum, cu sufletul. Important e sa fii tu bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.