Acum câteva zile am primit un cadou neașteptat, care mi-a schimbat starea în totalitate. L’oreal mi-a făcut o surpriză de zile mari, un set de makeup format din Superliner Superstar, False Lash Superstar X-Fiber și Brow Artist Xpert. Așa că le-am folosit imediat și am apărut pe copertă.

Ce să mai, mă simt răsfățată. Și da, îmi place, mai ales că L’oreal se numără printre top 3 brand-uri preferate 🙂 Iar pe lângă produse, oglinda îmi place foarte mult.

Pentru că tot le-am testat pe loc, mi-au plăcut și cu siguranță le voi folosi și pe viitor, m-am gândit să vă spun și vouă o primă impresie personală dar și câteva detalii despre aceste 3 produse. Sunteți pregătite, ladies? Bun, să începem.

Superliner Superstar

M-a cucerit pe loc. Ușor de aplicat, o textură fină și cel mai important, nu se întinde pe parcursul zilei, rămâne ca și cum ar fi aplicat de curând. La demachiat se îndepărtează destul de ușor și nu rămân urme greu de îndepărtat. Recomand.

False Lash Superstar X-Fiber

Bineînțeles că îmi plac genele lungi și curbate. Cui nu-i plac? De-a lungul timpului am tot testat mascara după mascara, am încercat și cu varianta de gene false (fir cu fir și varianta întreagă). Am găsit produse bune însă nu exact ce căutam ca și rezultat. Eh, ladies, l-am găsit acum. Acel mascara mult așteptat.

Îmi place foarte mult cum arată genele mele după ce îl aplic. Am folosit ambele pensule pentru că am vrut să văd cum arată. Mi-a plăcut mult rezultatul. Se aplică ușor, acel efect de gene lungi, bine definite, cu volum și curbate există, nu cade pe parcursul zilei iar la demachiere se îndepărtează ușor. Ce să îmi doresc mai mult? Ce-i drept nu l-am testat încă să văd dacă este și water proof dar voi încerca și asta.

Un astfel de mascara conține mici fibre (asemănătoare cu gene în miniatură) care se așează pe gene pentru a crea volum și alungire.

Cele mai multe mascara cu fibre sunt create în 2 pași. Prima formulă are la bază pigmenți de un negru intens și rol în pregătirea genelor pentru aplicarea fibrelor libere. Urmează aplicarea formulei cu fibre libere pentru a crea efectul extrem de gene false.

Tips: Pentru un look dramatic, aplică mai multe straturi folosind Mascara 2 cu fibre libere.

Brow Artist Xpert

Multe femei evită să-și contureze sprâncenele când își aplică machiajul, însă sprâncenele sunt cele care definesc forma feței, dau întregului machiaj un plus. Se spune că sprâncenele definesc personalitatea unei femei. Nu știu dacă este așa sau nu însă consider că trebuie să avem grijă de ele de fiecare data când ne aplicăm makeup.

Ce mi-a plăcut la acest creion de sprâncene este textura relativ cremoasă, modul de aplicare foarte simplu și faptul că nu încarcă sprâncenele, lăsându-le un look natural. Nu se întinde pe parcursul zilei iar la demachiere se îndepărtează foarte simplu.

A, încă un lucru care mi-a plăcut foarte mult, are vârful în formă de triunghi asigurând astfel o precizie mai mare în aplicare și o definire precisă a sprâncenelor.

Noul Brow Artist Xpert este disponibil în 3 nuanțe, eu o am pe cea mai deschisă (un maro deschis) deoarece am părul saten și este nuanța care mi se potrivește.

Ladies, aceasta este experiența mea cu noua gamă L’oreal. Dacă aveți întrebări (poate nu am reușit să menționez tot), le aștept în comentarii. Dacă v-a plăcut acest review și mai doriți să vedeți și altele asemănătoare, mă puteți susține cu un share.

Tu le-ai încercat? Care este experiența ta cu aceste produse?