Bine v-am regăsit, dragile mele. Gata concediile, gata vacanțele. Toată lumea înapoi la birou sau la școală, fiecare după caz. Și cum nu ne putem prezenta oricum la birou/școală, m-am gândit să vă las aici câteva tutoriale drăguțe de makeup, mai exact, 5 back to school & office makeup tutorials.

Înainte de a începe cu tutorialele, care sunt foarte simple, utile și frumoase, țin neapărat să dau un sfat. Fie că mergi la școală (liceul, universitate) sau la birou, încearcă mereu ca prin machiaj să-ți păstrezi naturalețea. De obicei, ce-i prea mult strică așa că nu îți încărca tenul cu produse de care poate nu ai nevoie și folosește mereu un machiaj cât mai simplu și potrivit fizionomiei tale.

The best & the most awesome 5 back to school & office makeup tutorials.

Voi începe cu tutorialul Denisei deoarece îmi place foarte mult cum i-a ieșit, care va fi urmat de celelalte 4 tutoriale (acestea sunt în limba engleză însă le apreciez pe fete și makeup-ul făcut de fiecare dintre ele mi s-a părut adecvat și natural). Să începem.

#1. Machiaj simplu pentru birou & școală

#2. Back to school makeup tutorial

#3. My everyday makeup routine

#4. Back to school | Makeup, Hair, Outfit

#5. Drugstore back to school makeup

Dragile mele, sper să vă placă aceste tutoriale și să le încercați. M-aș bucura să văd rezultatele. Nu vă sfiiți să trimiteți acest articol și prietenelor/colegelor voastre.

Să rămâneți mereu frumoase și vesele.