Povestea bijuteriilor personalizate, PersonallyMe

Sunt femeie și îmi plac bijuteriile, poate mai mult decât orice. Bijuteriile personalizate îmi plac cu atât mai mult deoarece dau o notă de unicitate și completează perfect orice tip de outfit. Pornind de la acest gând, azi vreau să vă spun povestea bijuteriilor personalizate, PersonallyMe.

Experiența mea cu echipa PersonallyMe o pot descrie ca fiind una plăcută, eficientă, simplă și clară. Este o echipă formată din oameni minunați care pun suflet în ceea ce fac și pun mare preț ca experiența clientului să fie una plăcută, extraordinară.
Inițial m-au contact pe e-mail. Un pitch plăcut și foarte clar. Eu țin foarte mult la claritatea mesajului pentru că reușesc să înțeleg ce anume se dorește de la mine și pot evalua în timp scurt și util dacă o campanie este potrivită pentru nișa pe care este axat blogul meu, iar în același timp îmi dau seama dacă cititorii blogului meu ar fi interesați să citească despre ce are de oferit brand-ul respectiv.

După e-mail, am primit un voucher și mi-am ales bijuteriile de pe site-ul PersonallyMe, un lanț și o brățară din piele, iar când am primit coletul am găsit și un cadou în plus, o brățară cu mesajul “live-love-laugh”. Aici intervine partea care mi-a plăcut cel mai mult: personalizarea bijuteriilor. Am făcut-o direct pe site, am pus mesajele care am considerat că înseamnă ceva pentru mine deoarece mi-am dorit să am câteva reminders care să îmi țină companie în fiecare zi.

După alegerea bijuteriilor cu mesajele ce urmau a fi imprimate pe ele, am primit un telefon pentru a confirma că ce am selectat pe site este corect. La capătul celalalt al firului, am întâlnit o voce caldă, foarte amabilă și cu o energie atât de pozitivă încât mi-a făcut ziua mai bună. Nu exagerez, chiar asta s-a întâmplat și mă gândeam cât de frumos ar fi să mai întâlnesc astfel de oameni care, printr-o simplă conversație, să îmi facă ziua mai bună.

Am așteptat cu mare entuziasm livrarea bijuteriilor. Când au ajuns, abia am așteptat să deschid cutiile personalizate. În fiecare cutie, pe lângă bijuteriile superbe, am găsit atașat un Certificat de Calitate, lucru care mi-a plăcut deoarece mi-au reconfirmat faptul că bijuteriile sunt din argint. Eu am o piele sensibilă și dacă nu port argint sau aur, risc să mă trezesc cu urme verzi pe mâini/gât/urechi (dacă port brățări, lanțuri și cercei care nu sunt din argint sau aur). După ceva timp după purtarea brățării și a lanțului, acestea au strălucirea inițială, iar eu nu am urme pe piele, ceea ce mă bucură mult.


Ce mi-a mai plăcut foarte mult, lucru la care țin enorm, bijuteriile au un finisaj foarte calitativ, mesajele inscripționate pe ele sunt foarte bine realizate și se înțelege foarte clar scrisul, chiar dacă este foarte mic.

Hai să vă spun povestea mesajelor alese de mine.

WARR;OR – simbolul punct și virgulă din cuvântul warrior nu este un typo. Reprezintă lupta mea pentru a ieși cu bine din depresia severă cu care mă lupt zilnic.

BREATHE – un reminder care pentru mine uneori face o diferență uriașă. Când sunt stresată, supărată sau în orice altă stare care este opusul bucuriei, să îmi aduc aminte să respir adânc, să îmi adun gândurile și forțele și să merg mai departe.

ALWAYS IN MY HEART & MAMA –  este un mesaj simbolic. Chiar dacă mama mea nu mai este lângă mine fizic, va fi mereu în inima mea.

Live Love Laugh – este mesajul de pe brățara cadou primită pe lângă ce am comandat și pentru mine este un reminder ca mereu să aleg viața, să iubesc, să fiu fericită și să râd cât de mult pot.

Recomand cu foarte mare drag și încredere bijuteriile personalizate PersonallyMe. Au o gamă largă de bijuterii, atât pentru femei cât și pentru bărbați, pe care le puteți personaliza cum doriți fie pentru voi, fie pentru cei dragi. Consider că este un cadou minunat și unic pe care îl puteți face unei persoane importante din viața voastră.

Previous

Uscător de păr Xiaomi MI Hair Dryer – Review

Next

Smoothie sănătos doar din 3 ingrediente

1 Comment

  1. Sunt minunate. Nu-mi vine sa cred cat de bine pot arata bijuteriile personalizate. Cu siguranta sunt go to-ul meu pe viitor. Gata cu cele clasice! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.