Numai mâine nu-i poimâine și August își face apariția. Am zis să mă pregătesc din timp, să nu mă ia prin surprindere. Însă eu îmi doresc să vă surprind plăcut pe voi cu un discount de 5%. Hai să vă spun despre ce este vorba. Bullet Journal | August Layout și un discount pentru voi.

Înainte de a vă povesti despre acest minunat discount, musai trebuie să vă arăt cum a ieșit layout-ul meu pentru luna August.

Deoarece nu țin neapărat să văd zilnic în bullet journal că este vară, am ales o temă alb-negru, fără prea multe elemente care să-mi încarce pagina; chiar am nevoie de mult spațiu pentru scris pe pagină. Nu neapărat pentru că nu aș fi vrut ceva mai frumos ci pentru că nu am talent la desen, nici timp să fac ceva elaborat și sincer chiar îmi doresc să ajung la un layout ceva mai minimalist.

Inspirația am cules-o de pe Pinterest, cum obișnuiesc să fac, și am îmbinat cu ceea ce am simțit pe moment să pun pe pagină. Rezultatul îl puteți vedea mai jos și sper să vă servească drept inspirație.

Încă mai am câteva pagini de adăugat pentru luna august și le voi adăuga în momentul în care voi avea o idee clară despre cum îmi doresc să arate.

Iar acum să vorbim despre discount-ul de 5%.

Este un discount oferit de cei de la www.descris.ro, pentru voi, cititorii blogului meu (vă mulțumesc și sunt recunoscătoare că sunteți aici). Astfel, la achiziționarea oricărui produs Leuchtturm1917 de pe site-ul lor, inclusiv Bullet Journal (yeeey!), dacă vă folosiți de cuponul de discount #nightonDSC, beneficiați de această reducere. Practic, când faceți comanda, introduceți codul și prețul final va fi mai mic cu 5%.

Și acum, vă invit să vă bucurați de acest discount și să aveți bullet journal-uri cât mai frumoase.