Din câte știm până la acest moment, cafeaua are numeroase beneficii, iar cacao nu se lasă mai prejos. Bazându-ne pe aceste cunoștințe, putem deduce că o combinație între cele două, ne-ar aduce un plus de beneficii în corp.

Pe lângă beneficiile cafelei, se știu foarte bine și efectele mai puțin bune pe care le are asupra corpului uman și cu precădere asupra sistemului osos. Mai exact, cafeaua scoate calciul din oase iar de aici putem intui cam ce soartă vor avea oasele și articulațiile noastre, pe termen lung. Tocmai de aceea, se recomandă a se consuma o combinație între cafea și cacao.

Rețetă pentru cafeaua de dimineață:
La o cană de 250 ml de apă fierbinte, se pun 2 lingurițe cu vârf de cafea și 1 linguriță rasă de cacao.

Ce ai de câștigat dacă faci asta?
1. O aromă deosebită. Adăugarea unei lingurițe de cacao în cana de cafea, subliniază aroma cafelei, drept pentru care, simțurile tale vor fi răsfățațe, încă de la prima oră a zilei.
2. Ai grijă de sistemul tău osos în timp ce-ți savurezi cafeaua de dimineață.
3. Te asiguri că, cantitatea de calciu pe care o ai în oase, rămâne unde trebuie și nu este favorizată eliminarea ei.

Sănătate!