La Roche Posay lanseaza pentru prima data campania nationala “O viata mai buna pentru tenul gras, cu imperfectiuni”, in colaborare cu medici dermatologi din toata tara si vine in sprijinul persoanelor care se confrunta cu acnee, oferindu-le consultatii dermatologice gratuite (in limita locurilor disponibile, in perioada 16 octombrie – 29 noiembrie 2017).

Campania are ca scop diagnosticarea și propunerea unei scheme de tratament a acneei, precum si testarea produselor din gama Effaclar de la La Roche Posay.

Pana in acest moment in campanie s-au alaturat 212 medici dermatologi din toata tara, insa numarul acestora este in continua crestere.

In cadrul consultatiei dermatologice pacientii vor primi gratuit si un kit de testare Effaclar (in limita stocului disponibil), ce contine:

  • un esantion Effaclar Gel Spumant Purifiant 15 ml
  • un esantion Effaclar Duo(+) 3 ml
  • un voucher cu discount 10 lei la achiziția unui produs din gama Effaclar

Perioada de desfasurarea a campaniei este 16 octombrie – 29 noiembrie 2017. Numarul locurilor disponibile este limitat. Inscrierile se realizeaza telefonic, consultand datele de contact din lista ce poate fi accesata aici (apasand butonul “Programati-va acum”). Pacientii care isi doresc sa se programeze pentru o consultatie trebuie sa mentioneze ca suna pentru o consultatie gratuita pentru acnee in cadrul campaniei La Roche Posay.

Acneea reprezinta o afectiune cu impact puternic asupra calitatii vieții

80% dintre adolescenti si 40% dintre adulti sunt afectati de acnee si resimt un impact emotional puternic. Mai mult decat atat, cercetarile recente au aratat ca acneea este departe de a fi o simpla afectiune cu efect asupra aspectului fizic. Aceasta are un impact si asupra calitatii vietii, in special a adolescentilor:

  • 71% dintre ei AU INCREDERE SCAZUTA IN EI SAU SUNT TIMIZI
  • 21% dintre ei INTAMPINA PROBLEME LA SCOALA
  • 24% dintre ei SE CONFRUNTA CU DIFICULTATI IN A LEGA PRIETENII NOI

Acneea nu inseamna doar puncte negre si cosuri, ci si riscul de a ramane cu semne persistente, rosiatice sau brune. O amintire neplacuta ce poate disparea greu sau niciodata. De aceea, este necesara o monitorizare constanta a acneei si utilizarea unui tratament corespunzator pentru a preintampina aparitia semnelor post-acneice.