… și tot internetul o ia razna!
Aseară dădeam scroll pe Facebook și văd un status cu vlog-ul cu pricina. Nu l-am vizionat, îmi zic “Neah”. Văd un alt status, Casey Neistat renunță la daily vlogging. Din nou zic “Neah” și mai să las și un comment sarcastic. Noroc că m-am abținut.

Foto: hbo.com

Foto: hbo.com

Am intrat pe YouTube și am urmărit vlog-ul. L-am ascultat cu foarte mare atenție, încercând să înțeleg care este motivul acestei renunțări într-un moment în care se bucură de un succes uriaș pe plan local și internațional.

Oare ce va face lumea fără daily vlog-ul lui Casey?

Asta este întrebarea. La ce ne vom uita zilnic? Evident, urmărim și alți vloggeri din afară, vloggeri de succes, vloggeri care urcă zilnic conținut de calitate. Dar totuși Casey urca zilnic ceva diferit.

De unde se vor mai inspira creatorii de content? Totuși, omul a inspirat și încă îi inspiră pe mulți, nu numai de la noi ci din întreaga lume, chiar dacă nici nu și-a propus asta când a început daily vlogging-ul.

Îl admir pentru decizia luată!

Vă spun imediat și de ce. Chiar dacă îi urmăream zilnic vlog-urile și abia așteptam să urce ceva nou, îmi va fi aiurea să nu mai văd update-uri.

De ce îl admir și mai mult pentru această decizie? În primul rând pentru sinceritate. Apoi, pentru că omul este autentic, își trăiește viața exact așa cum dorește fără a se lăsa influențat de milioane de subscribers și likes, iar succesul nu l-a schimbat. A rămas autentic și face exact ce îl animă, ce îl inspiră, ceva ce dă sens vieții lui. Îl apreciez pentru faptul că s-a pus pe primul loc pe el, omul, dorințele lui și nu continuă să facă ceva ce deja pentru el este rutină.

Casey Neistat este un model pentru mine și aștept cu mare interes și entuziasm viitoarele proiecte.

Tu ce părere ai despre această retragere a lui Casey Neistat? Crezi că va relua daily vlogging-ul?

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent și cu următoarele pe care le scriu, te poți abona la newsletter și mă poți susține cu un LIKE sau SHARE și pe Facebook la Roxana Călinescu – nighton.ro