Pe 21 Martie 2017 a fost show-ul Cesar Millan la București, eveniment la care am fost și am zis să vă povestesc cum a fost deoarece este ceva ce merită povestit. Cesar Millan a făcut un super show la București.

yummypets.com

Acesta a fost un show pe care eu îl așteptam de 5-6 ani și așteptându-l de atâta vreme, vă imaginați cât de mare a fost bucuria mea când am aflat că Cesar va avea un show la București și că eu chiar voi putea să merg acolo.

Pentru mine, Cesar Millan nu înseamnă doar The Dog Whisperer.

Este o persoană foarte carismatică. Apreciez omul, apreciez calitățile pe care le are, impactul pe care îl are deopotrivă asupra câinilor dar și asupra oamenilor, apreciez modul în care te face să te simți urmărind un episod din emisiunea lui sau când îl vezi pe scenă.

Un aspect pe care nu l-am știut cât am fost acolo a fost că el a purtat tricoul echipei naționale de fotbal a României. Însă când am aflat, m-a făcut să-l apreciez și mai mult deoarece mi se pare un gest onorabil. În plus de asta, nu m-am putut abține să nu gândesc: „Uite, un străin ne apreciază ca și popor, ca și oameni, în timp ce noi, românii, nu facem acest lucru la adresa noastră.”

Sper să nu se înțeleagă greșit ceea ce am spus dar chiar consider că dacă noi ne-am acorda mai mult respect, dacă de-a lungul timpului ne-am fi apreciat, cu adevărat, nu doar la modul declarativ, ca și popor dar ca și individ, poate acum România arăta altfel. Deja am intrat în alte discuții așa că voi reveni la show-ul lui Cesar Millan.

M-a surprins de nenumărate ori deoarece, când vezi o emisiune te poți gândi că unele momente sunt regizate și editate special pentru a ieși perfect, însă văzând cu ochii tăi cum reușește să liniștească un câine anxios în mai puțin de 5 secunde, este chiar ceva uimitor.

Pe parcursul show-ului a avut foarte multe momente funny, la un moment dat chiar s-a costumat în papagal pentru a ne spune o poveste. Mi s-a părut un om deschis, vesel, curios. Pe scenă chiar a mai învățat câteva cuvinte în limba română și bineînțeles că asta ne-a făcut pe toți să ne simțim minunat dar și importanți.

Un alt lucru care mi-a plăcut a fost că foarte mulți părinți și-au adus copiii. Sper să fi reușit să învețe câte ceva.

Adevăratul motiv pentru care îl apreciez pe Cesar Millan

Îl consider un model demn de urmat. Prin tot ceea ce a făcut și face, dovedește că evoluția și dezvoltarea individului în sine este posibilă, este simplă dacă nu încercăm (chiar și la un mod subconștient) să ne complicăm viața, iar succesul se poate face de la zero. El a dovedit toate acestea nu o singură dată ci de două ori. Vă povestesc imediat.

Nu știu câți dintre cei care au fost la spectacol sau dintre voi îi cunoașteți povestea, viața lui. Chiar a făcut și un documentar pe tema asta la un moment dat.

Long story short. A venit din Mexic cu 100$ în buzunar, bani pe care i-a strâns cu greu de la întreaga lui familie. Pe drum spre America i s-au furat banii și era să fie omorât. Într-un final a reușit să ajungă în America cu zero bani în buzunar și a dormit o bună perioadă sub un pod. Nu s-a descurajat.

În timp a reușit să strângă bani, și-a adus familia lângă el, a început să-și clădească un imperiu, aici contribuind soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith. După ce și-a clădit toate acestea, prima soție s-a gândit să-l părăsească și să-i ia și toată averea, astfel l-a lăsat fără absolut nimic.

Acesta a fost momentul în care Cesar a încercat să își ia viața. Din fericire, nu a reușit, cei doi băieți ai săi reușind să ajungă la timp pentru a-l salva.

Apoi s-a ridicat din nou de la zero și a clădit cel de-al doilea imperiu, unul și mai mare decât primul. Însă toate acestea sunt munca și străduința unui om, a unui om care cu disciplină, răbdare și calm a reușit să depășească momente foarte grele și s-a ridicat la acest nivel la care întreaga lume îl apreciază.

De aceea îl apreciez pe acest om și mi-am dorit să merg la show-ul lui.

Mulțumesc, Cesar Millan pentru că ești TU și neapărat țin să mulțumesc, din nou, Galeriu & Partners PR.