Le folosim în vorbirea curentă, le postăm pe facebook, twitter și instagram ilustrându-le cu imagini care mai de care mai sugestive, le folosim pentru a sublinia esența unui text/articol. Până acum nu m-am gândit dar o fac acum și aș dori să răspundem împreună la întrebarea de ce ne plac citatele atât de mult?

Eu folosesc citate destul de des. Le postez pe facebook, twitter și instagram sau le folosesc pentru a sublinia esența unui articol pe care îl scriu, în cazul în care nu sunt suficient de inspirată pentru a încheia articolul.

Îmi plac atât de mult încât le-am dedicat ziua de duminică și așa am ajuns la duminica pozitivă, serie de articole pe care le public în fiecare duminică, de câțiva ani (cu pauzele de rigoare, bineînțeles).

Cel mai des folosesc citate pentru a-mi exprima stările prin care trec.

Nu aș folosi niciodată un citat care nu-mi inspiră nimic, care nu mă motivează sau care nu exprimă starea mea din acel moment. Mai pe înțeles, nu le folosesc doar de dragul de a posta ceva.

Asta nu pot înțelege la acei oameni care postează sau dau share citatelor doar de dragul de a posta ceva sau doar pentru a părea interesanți în ochii celorlalți. De ce ai posta ceva care nu te caracterizează deloc?

M-aș bucura foarte mult să aflu de ce vă plac citatele, ce înseamnă pentru voi și în ce momente alegeți să le postați.