CONCURS! Lansarea HAPPYCINEMA [câștigă 2 invitații duble la film]

Dragii mei, în cazul în care încă  nu ați aflat, pe 15 decembrie 2016, s-a deschis un nou cinema în București. Am fost la deschidere așa că astăzi vă spun cum a fost, ce film am văzut și cum puteți câștiga și voi 2 invitații duble la film, în noul cinema, bineînțeles.

Cum vă spuneam, pe 15 decembrie a fost lansarea HappyCinema (Liberty Center). Am reușit să ajung și eu și să aflu câteva lucruri foarte interesante, dar și despre noile proiecte și prețuri (foarte accesibile) de care putem beneficia.

Am avut de ales între 6 filme. Adică dintre cele 6 puteam să vizionez doar unul așa că am ales Allied, pe care vi-l recomand, cu drag, deoarece este o poveste de dragoste în timp de război și pentru că Brad Pitt (nu se numără printre actorii mei preferați dar acest rol îl interpretează extraordinar!). Sunt sigură că o să vă placă.

Dacă doriți să mergeți la cinema, aveți acum ocazia să câștigați 2 invitații duble la orice film doriți. Citiți mai departe să vedeți ce aveți de făcut.

HAPPYCINEMA, cel mai accesibil lanț de multiplexuri, se lansează și în București

Vă spuneam mai sus că HappyCinema se află în incinta Liberty Center (zona Trafic Greu), iar acolo iubitorii de film au la dispoziție 1150 de locuri în șapte săli confortabile și o experiență cinematografică de calitate la cele mai accesibile prețuri: între 11 și 25 de lei.

În sălile cineplexului HAPPYCINEMA dotate cu echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație, publicul va putea viziona cele mai recente și mai de succes producții cinematografice internaționale și românești, precum şi filme de artă, în condiții de confort excepționale, la prețuri accesibile.

Ecaterina Mateescu

Cuvântul cheie la HAPPYCINEMA este «happy» – nu poți să fii «happy» decât dacă toate detaliile sunt puse la punct: vezi un blockbuster, sunetul e clar, imaginea e bună, fotoliul e confortabil, casierul îți zâmbește, băutura de la bar e rece și meniurile sunt proaspete, iar toate acestea nu-ți consumă întregul buget alocat ieșirilor în oraș”, explică Ecaterina Mateescu, administratorul lanțului de multiplexuri.

La HAPPYCINEMA din București, planul tarifar va fi segmentat pe zile și intervale orare, iar elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de prețuri speciale. Biletele destinate publicului larg vor costa între 11 și 25 de lei, indiferent dacă filmul e 2D sau 3D.

În plus, noul cineplex se distinge și prin faptul că oferă și conținut alternativ: piese de teatru și petreceri pentru copii și adulți și organizare de evenimente personale și corporate.

Pe piața operatorilor din România, HAPPYCINEMA® este un brand construit cu un capital 100% românesc, a cărui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite și politica tarifară, accesul publicului român la o experiență cinematografică de calitate. HAPPYCINEMA® urmează să se extindă la nivel național, pentru 2017 având planificate deschiderea de cineplexuri și în alte orașe ale țării.

CONCURS! Câștigă 2 invitații duble la orice film!

Orice film din oferta HappyCinema, bineînțeles. Lista de filme o găsiți aici.

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga? Este foarte simplu.

 1. Like paginii HappyCinema București
 2. Like paginii Roxana Călinescu – nighton.ro
 3. Lăsați un comentariu mai jos în care să îmi spuneți care este filmul la care doriți să mergeți + data și ora (le găsiți pe site), iar eu voi alege 2 dintre comentariile lăsate de voi, prin random.org.

Toate cele 3 condiții sunt obligatorii. Concursul începe azi, 19 decembrie 2016 și se termină pe 23 decembrie 2016, ora 23:59.

Voi extrage cei doi câștigători pe 24 decembrie 2016 și îi voi contacta personal așa că asigurați-vă că îmi lăsați o adresă de mail validă (scrieți adresa de mail în formularul de comentarii, unde doar eu pot să o văd, nu o faceți publică). În caz că nu pot da de unul dintre câștigători, în aceeași zi voi alege pe altcineva.

Succes!

CÂȘTIGĂTORII sunt:

Alexandru Cristescu și Alex Lupascu. Felicitări!!! Imediat vă anunț și pe mail.

*Câștigătorii vor fi anunțați și printr-un update la acest articol așa că nu uitați să reveniți pentru a verifica dacă vă regăsiți numele în listă.

Previous

Duminica pozitivă #132

Next

8 trucuri care te ajută să fii mai sănătos în 2017

19 Comments

 1. Flore Daniel

  Buna seara!Doresc sa merg la filmul #Selfie 69.Daca nu va fi programat atunci,vreau sa merg sa merg la filmul Bad Santa2.Mentionez ca sunt din orasul Bucuresti.Doresc sa merg pe data de 28 decembrie 2016,la ora cand va fi programat unul din aceste filme.Deocamdata nu este afisat programul pentru saptamina urmatoare(intru de pe telefonul mobil),si am gasit programul doar pina duminica 25 decembrie 2016

 2. Girneata Mihaela Catalina

  “Pasagerii” – 28.12.2016 la orice ora

 3. Lazar Adrian

  BAD SANTA 2, joi 22 decembrie, 20.20

  • Adrian, am să te rog să îți alegi un film care rulează după data de 24 decembrie, când aleg câștigătorii. 🙂

   • Lazar Adrian

    Si pana la ce data pot alege?

    • Adrian: Până la ce dată vrei tu dar după data de 24 decembrie.

     • Lazar Adrian

      Am inteles de la bun inceput ca incepand cu 24. Eu plec pe 23 din bucuresti si ma intorc pe 03.01.2017, iar programul filmelor pe site este afisat pana pe 29.12.2016. Intelegi dumneata?

 4. Anca L.

  Filmul ALLIED, 22 decembrie, ora 17.30!
  Multumim pentru concurs!

 5. Radulescu Vlad

  ROGUE ONE: A STAR WARS STORY, marti 27 decembrie, ora 14:30. Merci.

 6. Alexandru Cristescu

  Filmul “La La Land”, marti, 27 decembrie, ora 19:40. Multumesc!

 7. Rus Mariana

  Office Christmas Party , sambata 24 decembrie ora 17.00

  • Mariana: Pe 24 decembrie abia aleg câștigătorii și ii contactez. Îmi este greu să cred că poți merge în aceeași zi. Te rog alege o altă zi din datele existente pe site-ul cinematografului. Mulțumesc.

 8. Alex Lupascu

  Allied, miercuri 28, 19:55.

 9. Rus Mariana

  Office Christmas Party, duminica 25 decembrie ora 15.50

 10. Sunt Gherasim Andrei Adrian Virgil, tocmai am avut o firmă de închiriat filme pe dvd … activa pana în anul 2009, când a intrat în inactivitate … nu am văzut nici un film în sălile actuale, moderne … niciodată, am văzut și am fost fan Stars Wars, de la apariția acestora pe marele ecran, am și o colecție, … soția mea ar fi tare bucuroasă dacă i-aș face o surpriză, cred că ar rămâne cu gura căscată – vorba vine – findcă eu, prin natura meseriei mele … editor foto -video …- nu am timp de plimbări sunt dedicat și greu de mișcat din fața calculatorului …. aș vrea să văd, … să vedem, Rogue One: A Stars Wars Story dacă se poate după Crăciun când va termina un tratament (este pensionată pe caz de boală … ), nu contează ziua și ora, numai să nu fie noaptea târziu, că m-ar refuza … poate fi în perioada 27-29 Decembrie, în intervalul orar 13:00 – 20:00, dacă se poate, dacă nu … asta este, oricum eu unul te și le voi recomanda în rețelele mele de facebook, twitter, ”Atingerea”, WhatsUp, etc acest nou ”HappyCinema”, fiindcă 100% consider că un film bun trebuie văzut în sala de cinema, sau pe un dvd original (Blueray) si nu furat de pe site-uri pirat, chiar dacă situația financiară nu-ți permite să vizionezi un film, nici măcar atunci când biletele sunt mai ieftine …
  Soția mea este pensionată pe caz de boală, eu am 59 de ani, nu am ieșit la pensie, mai împușc câte un franc din talente tehnice …
  Altfel să auzim doar de bine și să aveți un Crăciun îmbelșugat și un An Nou fenomenal! Noi suntem Gherasim Andrei Adrian Virgil si Gherasim Andrei Ana (59 si 57 de ani), tel. 0727 681 875

  • Gherasim Andrei Adrian Virgil: Filmele se aleg de pe site-ul Happy Cinema (link-ul este în articol). Câștigătorii nu îi aleg eu personal ci prin aplicația random.org. Succes.

 11. Pasagerii – 27.12.2016, orice ora. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

Close
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.