În ziua de azi, găsirea unui apartament într-o zonă bună a orașului, pare a fi ceva mai complicat decât era înainte. Dar lucrurile nu trebui să fie așa deoarece cu ariahomes.ro îți găsești apartament nou în Berceni.

Cartierul Berceni este o zonă destul de centrală. Eu locuiesc în apropiere și sunt foarte sigură că după ce vor fi încheiate lucrările din zonă și traficul va fi ceva mai lejer, va reprezenta una dintre zonele orașului care vor fi destul de căutate pentru locuințe. Asta înseamnă că și din punct de vedere imobiliar, prețurile la apartamente va fi mai mare decât este la acest moment. Practic, acum este momentul ideal pentru a căuta, viziona și cumpăra apartamente noi Berceni.

Totuși, căutarea unui apartament, cum spuneam, este destul de complicată. Necesită timp, răbdare, multe vizionări și decizii care trebuie luate. Lucrurile stau așa deoarece nu poți cumpăra un apartament fără să iei în considerare anumite aspecte, de altfel foarte importante, pe baza cărora te vei muta în noul tău apartament.

Cum îți găsești un apartament nou în Berceni.

Fiecare persoană în parte are propria idee și viziune despre ce înseamnă un apartament ideal. Apartamentul ideal este acel loc în care se adună întreaga familie, locul în care bucătăria reprezintă acel spațiu în care se gătesc cele mai delicioase prânzuri și nu numai, acel loc în care când intri seara după o zi lungă la birou, poți răsufla ușurat, acel loc în care te poți relaxa.

Pentru mine, apartamentul ideal are 3-4 camere. Asta înseamnă că este încăpător, suficient de spațios pentru a găzdui toate lucrurile de care am nevoie, suficient de mare pentru a avea un loc de joacă dedicat pentru acel moment în care familia mea se va mări cu încă 1-2 membri.

Cum spuneam mai sus, înainte de a cumpăra un apartament, eu mă ghidez după câteva aspecte deoarece, un apartament poate fi extraordinar, poate arăta și poate fi împărțit exact așa cum îmi doresc eu, însă dacă vecinii sunt gălăgioși sau zona nu este chiar foarte bună și accesibilă, va trebui să caut în altă parte.

Să spunem că aș dori să îmi cumpăr acest apartament de 3-4 camere. Cu siguranță îmi voi îndrepta atenția către zonele cele mai bune și mai accesibile din oraș. După ce mi-am stabilit zona în care îmi voi căuta acest apartament, iată care sunt următoarele criterii de care aș ține cont și de la care nu aș face rabat, înainte să cumpăr apartamentul în care voi locui.

#1. Prețul.

Nu este o noutate pentru nimeni, știm cu toții că anumite zone ale orașului sunt mai scumpe decât altele, iar aceste prețuri ridicate se aplică și în domeniul imobiliar. Cu siguranță aș lua în considerare aspectul financiar deoarece nu mi-aș dori să cheltui mai mulți bani decât este necesar.

#2. Transportul.

Opțiunile de transport ar trebui să fie variate astfel încât să mă pot deplasa rapid prin oraș, pe unde am treabă. Practic, acesta este unul dintre cele mai importante criterii de care aș ține cont.

#3. Suprafața apartamentului și modul în care sunt împărțite încăperile.

Un apartament de 3-4 camere, teoretic, ar trebui să fie spațios, încăpător, mare. Secretul stă în modul în care este împărțit. Eu prefer spațiile mari, dar eficient împărțite astfel încât să îmi pot organiza toate lucrurile fără a mă împiedica de te mai miri ce dulap sau colț de masă. În cele mai multe cazuri, apartamentele noi au o suprafață utilă mai generoasă comparativ cu cele din blocurile vechi, care sunt foarte mici și totul este înghesuit.

#4. Vecinii.

Din nou, un aspect foarte important, în reprezintă vecinii și nivelui de zgomot pe care îl fac zilnic. Spre exemplu, în blocul în care locuiesc acum, știu ce muzică ascultă vecinul din stânga, știu care sunt motivele pentru care vecinii din dreapta se ceartă cam de vreo două ori pe lună și știu că vecinul de la doi, posibil că își rearanjează mobilierul din casă cam o dată la 1-2 săptămâni, de obicei noaptea. Deci da, când îmi voi cumpăra noul apartament, cu siguranță voi căuta, pe cât se poate, ca în acel bloc să am vecini ceva mai liniștiți.

Bineînțeles că această listă ar putea continua însă acestea sunt aspectele de care aș ține cont mereu, deoarece cumpărarea unui apartament reprezintă o decizie foarte importantă.